Alicelindstrom

Violet Toning shampoo

Fudge Clean Blonde Shampoo har jag sett på många bloggar den senaste tiden. Alla har låtit positiva och jag kände att det är precis det jag söker efter. Jag har på många olika sett försökt få bort de gula tonerna i mitt hår. Jag har tonat hos frisör, använt platinablond inpackning, svart inpackning för att göra det grått, silver toning hemma och även silvershampoo. Inget har funkat speciellt bra så hade höga förhoppningar på denna. 
 
Jag har använt den två gånger och låtit den sitta i fem minuter, som det står på förpackningen. Jag ser skillnad, mest i längderna. Det blev grönt. Inte supergrönt men jag ser att det är grönt med lite grått/silver. Det är ingen super stor skillnad och jag tror inte att någon förutom jag själv ser att det är lite mindre gult. Kanske hade jag i den för länge eller så är det inget för mitt hår? 

Celine

Hoppas du hittar nåt som du är 100 % nöjd med!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Bella

Bra tips, men hoppas att du hittar en produkt som verkligen fungerar!


blogg: http://nouw.com/bellss
Netti Starby

Vad kul att du också testar den! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Ida

Åh jag köpte hem detta schampo och balsam och jag är SÅ nöjd med det! Verkligen ett starkt silverschampo.


blogg: http://iidajohansson.se
Amanda

Vilket bra tips! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
GETINSHAPE

Detta är så svårt, har själv försökt hitta bra Silver schampo. De som jag kan tipsa om är Silver schampo från ÖoB (den var faktiskt bra trots att den kostade typ 50 kronor) och sen den lila flaska från Björn Axen :)

Förresten så har jag en Veckans Blogg tävling på min blogg, var gärna med! :)


blogg: http://www.nouw.com/getinshapeVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin