Alicelindstrom

Mina mål 2017

Har du nyårslöften? Själv är jag ingen nyårslöftenmänniska. Jag vill inte lova mig själv, eller andra saker, som jag med stor sannorlikhet inte kommer hålla. Jag vet inte varför det är så, kanske för att jag inte vill misslyckas? Jag är istället en målmänniska. Istället för att har nyårslöften kommer jag på mål med saker jag vill göra, uppleva och klara av under det kommande året. För första gången i år har jag skrivit ner dom, tidigare år har jag haft dom i huvudet.
 
Mina mål 2017:
 
Ta studenten.
Är jag inte helt fel ute är det 157 dagar kvar. Det skulle hända något konstigt om jag inte tog studenten, men det är ett mål att lämna gymnasiet och känna mig nöjd.
 
Fortsätta att inte äta chips, godis eller dricka läsk.
Jag slutade äta chips och godis i mars (?) 2016 med undantag för chips under 2 veckor då jag var utomlands. Jag fortsätter gärna med det under året då jag insett jag jag klarar mig lika bra utan. Läsk har jag inte druckigt på länge och behöver inte heller det i mitt liv.
 
Måla mina naglar "när det behövs". 
Inget måste i livet, men jag gillar att ha fina naglar och jag sätter mig gärna ner och målar dom.
 
Åka utomlands.
Väldigt gärna ett nytt land då jag "samlar på länder". Hitills har jag varit i 18 st. Även fast jag redan varit i USA står det landet högst upp på listan över vart jag vill resa 2017.
 
 
(Forsätta) äta mindre kött och mer plantbaserat.
Hade jag själv valt hade jag slutat helt. Jag äter inte kött hemma eller i skolan, bara när jag är bortbjuden. Äter dock aldrig kyckling eller nöt. Jag vill även öka plantbaserad kost. Min mage mår bättre av det och även djur och miljön så why not?
 
Springa minst två gånger i veckan.
Som det ser ut just nu springar jag två och går fem gånger i veckan, vilket jag är nöjd med och gärna vill fortsätta det kommande året. 
 
Köpa en vinterjacka. 
Jag har varit i behov av en ny i flera vintrar men då jag inte lyckats hitta någon jag vill ha har jag haft kvar min gammla som dessutom har börjat gå sönder. Jag vill hitta en fin och varm utan dun och fjäder.
 
Stressa mindre.
Viktigt, svårt och något jag behöver jobba på. Jag har en tuff vårtermin kvar och hoppas den passerar utan onödigt mycket stress.
 
 
 
Åka på roadtrip.
Vart spelar ingen roll egentligen, men att sova minst en natt är viktigt. Hotell, stuga eller tält kvittar. Gärna med ett kompis gäng eller min kille.
 
Åka på en "resa" själv.
Det spelar ingen större roll vart, hur långt eller hur länge. Kanske en weekend i Stockholm eller liknande.
 
Fota mer.
Jag har använt kameran mindre och mindre senaste tiden. Tycker det är roligt att fota och vill fota mer utomhus och inte bara mat eller smink till bloggen. Kanske en roadtrip till en fint ställe där jag kan fota?
 
 
Köpa mindre ull, skin, dun, fjäder osv. 
Jag har inget behov att köpa plagg bestående av djurdelar och jag klarar mig minst lika bra med alternativ. Snällare mot djuren. Jag kommer fortsätta använda det jag redan äger, men inte köpa mer.
 
Bada oftare i badkar.
Jag har ett badkar i mitt badrum som jag på sin höjd använde 5 gånger under 2016. Ska verkligen försöka bada oftare för det är så mysigt och avslappnande.
 
Uppdatera och bli nöjdare med min garderob.
Inte köpa onödiga saker utan köpa saker som jag verkligen vill ha. Just nu har jag mängder av plagg som jag inte "älskar" men har kvar för att om jag skulle slänga dom skulle det inte vara mycket kläder kvar i garderoben.
 
Har du några mål eller nyårslöften inför 2017?

Shahrzad

vilka länder hade du varit i?


blogg: http://shazi.blogg.se
Dixi Wonderland

Jag blir lika förvånad varje gång jag går in på bloggar där personen inte tagit studenten än xD Jag tog studenten 2009 ;)


blogg: http://dixiwonderland.com/
ajlimullersandvik.blogg.se

underbara mål, verkligen :D Jag har massa mål och löften och allt möjligt, är liksom lagd så ^^


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Theresia

Åh vilket roligt inlåg! Låter ju som jättebra mål! :)


blogg: http://nouw.com/theresiasandahl
Mia Forsberg

Vilka bra mål du har! :) Duktigt det där med chips, godis och läsk. Jag dricker aldrig läsk mer än när jag äter på restaurang. Chips var jag utan i många år (pga ätstörningen) men nu har jag börjat äta det igen då och då. :)

Jag har också mål för 2017, bli frisk från utmattningssyndromet och fortsätta gymma och ta pb:n. Ska försöka ta 200 kg i benpress innan årets slut :)


blogg: http://miizing.blogg.se/
Sarah

fina bilder


blogg: http://klarahs.blogg.se
Netti Starby

Vilka bra mål du har och jag har inte heller några löften! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
ullie

många bra mål . o kul o se om de följs =)

duktig på att inte äta onyttigt

fin fortsättnin kramar


blogg: http://weberskold.se/
zoida.blogg.se

Jag är också sugen att åka iväg själv nånstans i år :)


blogg: http://nokins.blogg.se
Celine

Lycka till med allt! USA står också alltid högst på min lista även fast jag var där rätt nyligen haha! Det är ju något speciellt med det landet <33


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Heléna

Vilka bra mål! Lycka till med dem :D Kram <3


blogg: http://helna.blogg.se
Pauline Hurtig

jättebra mål!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
sandra

härliga mål!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Ida Lindborg ♡

vilka bra mål! åh längtar såå till studenten! :D


blogg: http://youknowiidaa.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så underbara mål du har inför det kommande året! Jag är faktiskt också lite sugen på att att göra en rea helt själv :)


blogg: http://spontan.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin