Alicelindstrom

5 pluggtips

Planera
Kanske tråkigt men har du en bra struktur och vet när och vad du behöver plugga så slipper du stressa kvällen innan med att bli klar med en inlämning. Jag skriver upp allt skolrelaterat (även annat) på en whitebord jag har i mitt rum. Då kan jag enkelt se vilka dagar jag har inlämning, prov osv.
 
Hitta en pluggplats.
Allas är olika. Jag sitter gärna på mitt rum och är det folk i huset som låter använder jag öronproppar. Alla är olika så testa dig runt tills du hittar det bästa för dig. Till pluggplatsen hör det till att den inte stör och att du kan konsentrera dig. Är du en en som kan fika och dricka te medan du pluggar, gör det. Annars är det kanske lika bra att du undvikter det och tar teet efter.
 
 
Skjut inte upp
Varför göra det idag när jag kan göra det imorgon? Det gäller att avvänja sig från den tanken och ta tag i saker på direkten. Även om det är tre veckor kvar innan du ska vara klar, varför inte börja redan nu? Jag har som regel att plugga först innan jag ser på serie. Jag känner mig själv och vet att jag kan fastna med serien för länge och POFF är det sovdax.
 
Sätt mål
Det kan vara allt från att plugga en viss tid, läsa X antal sidor eller plugga tills du kan det du behöver lära dig. Hitta på ett rimligt mål och nå det. Belöna dig med något efteråt. Kanske hitta på något kul, äta glass och se på din favorit serie (min fave).
 
Pluggfri dag
Min pluggfria dag är fredagar. Jag pluggar inte på fredagar och så är det. Jag behöver ha en dag där jag 100% kan strunta i plugget när jag kommer hem från skolan.
 
Det här är mina tips, lämna gärna dina i en kommentar. Om jag är taggad på att kliva upp tidigt och gå till skolan imorgon? svar NEJ.

elin

Sv: Ja men verkligen , Åh vilka bra tips :)


blogg: http://devote.se/johnssons
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh, att ha en pluggfri dag i veckan var ärligt talat det som tog mig igenom gymnasiet!


blogg: http://spontan.blogg.se
Carro

Härliga tips! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Tilda Barkselius

Håller med om alla dina tips, sen behöver jag även sätta min telefon på stör ej och lägga den någonstans där jag inte når under tiden :)


blogg: http://nouw.com/tildabarkselius
Julia Persson

Bra tips, suger på att plugga så ja hoppas dom här tipsen kan hjälpa :)


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Sussi

Skolan och pluggande tar verkligen upp mycket tid. Smart att ha en pluggfri dag. Man behöver det :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Linda

Bra tips <33


blogg: http://lindaviktoria.se
Bella

Bra tips!


blogg: http://nouw.com/bellss
Wilma

Bra tips!! Kan jag behöva:)


blogg: http://wilmahagstrom.forme.se/
Anna

Öronproppar är mitt bästa pluggtips. Så skönt att kunna plugga in propparna när man själv vill och verkligen stänga ute alla störande ljud. Jag använder alltid öronproppar när jag pluggar oavsett om jag sitter hemma, på skolan eller på biblioteket. Koncentrera mig så mycket bättre när det är helt tyst. Med öronproppar djupt insatta i öronen kan man verkligen få studiero överallt. Fler borde verkligen testa öronproppar hur skönt som helst. Helt perfekt när man har prov. Man hör inte de andra och slipper därmed bli stressad av dem.
Jag sover också alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när det är tyst.
Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin