Alicelindstrom

Ebay shopping tips

Jag är en Ebay-lover och något av det första jag gjorde när jag fyllde 18 var att skaffa ett paypal och ett ebay konto så jag inte längre behövde skicka länkar till pappa på allt jag ville ha. Här ovan tipsar jag om några av mina senaste köp. Jag har valt att inte länka direkt till produkten då säljarna kan ha plockat bort annonsen eller liknande. Istället tipsar jag om vad ni kan söka på, för oftast är det så att samma produkt sälja av flera olika säljare. Alla priser jag nämner är inklusive frakt.
 
1. Glasögonfodral. Alltid bra att ha och istället för att betala 100+kr på stan hittade jag det här för 11kr. Sökord: Sunglasses case leather. (det är inte äkta läder, 11kr kostar inte något i extra läder).
 
2. Nagelglitter. Blir så avis på alla med super blanka naglar så jag gjorde ett försök och köpte mig lite glitter. Efter första försöket var jag nöjd, men det krävs nog lite övning för att få det perfekt. Sökord: Holographic Nail Glitter.
 
3. Nagelfiler. Vet ni hur dyrt det är med nagelfiler?? eller allt är ju relativt men 39kr för lite sandpapper kostar det MINST?. Jag hittade 3st för 11kr, mycket bättre. Sökord: Nail File. (TIPS: skriv till "3 pcs" eller 5, 10 osv för att hitta sälja som säljer flerpack)
 
4. Mobilskal. Jag gillar att ha många skal att variera mellan och de flesta jag äger är antigen från ebay eller sponsrade. På bilden ovan är två av mina senaste inköpta. Sökord: iPhone 6 case (beroende på vad du har för telefon alltså, haha) vill du har. För den blå skrev jag "iphone 6 Case Marble" och den rosa "Painted Mandala Pattern iphone case".
 
5. Högtalare för dusch. Super random och spontan grej jag köpte. Jag vet lite tvek på om den skulle fungera då den kostade mindre än 40kr, men den funkar prima. Ansluts via bluetooth och ljudet är helt okej för att vara till för att användas i dusch. Sökord: Bluetooth Waterproof Speaker
 
Vill ni ha fler liknande inlägg? lämna gärna en kommentar.

Netti Starby

Oj vilka bra tips! <3 Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Julia Persson

Åh bra tips! gärna fler såna här inlägg


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Bea

Så bra tips!!


blogg: http://nouw.com/beakarlsson
Louise

Så bra tips!


blogg: http://louiseamanda.se
Sussi

Jag har inte vågat handla på ebay. Tror det ska vara komplicerat..


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Amanda

Tycker det är så roligt med såna här tips! :D


blogg: http://amandalarsson.nu
carolines

Men högtalare för dusch?! Vad smart! Den är vattentålig alltså? Kanske man ska införskaffa sig, jag som älskar lyssna på poddar =)


blogg: http://nouw.com/carolineanetteVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin