Alicelindstrom

Februari favoriter

 
Att februari redan är över, det känns som det var igår jag postade inlägget med mina januarifavoriter. Favoritmässigt har jag mest hittat tillbaka till gamla favoriter under månaden, inte köpt så mycket nytt förutom de två produkter jag köpte nyligen.
 
Revlon Nearly Naked Pressed Powder.  Ett favoritpuder som jag dessutom har i två nyanser. Haft en paus från det och använt andra under en period med hittat tillbaka. Det ger en väldigt fin och matt finnish.
 
Thank Me Later från Elizabeth Mott. En primer för ögonlocken. Jag använder mest min från theBalm men har under månaden använt den här mer. Den torkar in snabbare i huden och är inte lika oljig som många andra.
 
Maybelline Great Lash. Den minsta borsten jag äger tror jag, perfekt för att komma åt alla fransar.
 
MDM Flow. Ett läppsift jag fick i en glossybox för ett antal månader sedan. Jag gillade det inte först pga att det är så tort. När jag kom på att applicera läppstiftet ovanpå lipsyl eller något annat återfuktande har jag börjat använda det mer. Älskar färgen men inte själva konsistensen.
 
Ögonskugga från Hot Makeup. En stor favorit under månaden. Jag gillar matta ögonlooker men sedan jag gick den här i GB så har den fått hänga en hel del på min ögonlock.

Moa

Bra tips!


blogg: http://moakandelin.devote.se
Bella

Bra tips!


blogg: http://nouw.com/bellss
Celine

Älskar det läppstiftet!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Louise

Åh jag älskar det där läppstiftet!


blogg: http://louiseamanda.se
Anonym

nice produkter!

sandra

nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se
Ellen Gräntz

Ser ut att vara en jättefin nyans på läppstiftet! Hade samma problem med konsistensen på ett av mina, men insåg också att jag kunde använda lypsyl under, haha :)


blogg: http://ellengrantz.blogg.se/
Ellen Gräntz

Ser ut att vara en jättefin nyans på läppstiftet! Jag hade samma problem med konsistensen på ett av mina, men insåg också att jag kunde använda lypsyl under, haha :)


blogg: http://ellengrantz.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin