Alicelindstrom

Helgens planer

Min helg ser ut att bli både rolig och mindre rolig. Egentligen så är det lördagen som blir lite seg då jag, som många andra, ska skriva högskoleprovet. Det blir första gången för mig och jag går dit med inställningen att det får gå som det går. Söndagen däremot ser ut att bli en bättre dag då jag ska på IKEA. Jag äääälskar att gå runt där och vi siktar även på att vara där tidigt för att äta bruch. Två av det bästa sakerna jag vet på samma dag, kan det bli bättre? Vad är dina planer för helgen?
 
 
Och förresten, har du sett blogg.se's artikel om 50 Svenska bloggare du måste hålla koll på? Inlägget hittar du här och kanske känner du igen ett namn där? Kanske fjärde namnet uppifrån? Kanske någon som börjar på A? woopwoop

Bella

Lycka till på högskoleprovet, kram!


blogg: http://nouw.com/bellss
madabouttea.se

Som vanligt DITT HÅR är helt fantastiskt!


blogg: http://madabouttea.se/
Mirjam Therese

Skoj med artikeln!! :D Grattis! Och stort lycka till med högskoleprovet! Tycker att du har helt rätt inställning för första gången, jag tycker att den mest är till för att lära sig hur det går till, vad det är för sorts frågor osv. :)


blogg: http://mirjamtherese.blogg.se
Tea

lycka till på provet! :D

Tea

lycka till på provet!! :D


blogg: http://teajohnsson.com
Amanda Jona [SPONTAN]

Lycka till på högskoleprovet och ha det så kul på Ikea! :D


blogg: http://spontan.blogg.se
carolines

Vilken fin bild på dig :)


blogg: http://nouw.com/carolineanette
Celine

Lycka till med provet!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
ajlimuller.se

my god, så coolt att bli lyft på det där viset :D Grattis!

Och lycka till på provet idag!


blogg: http://ajlimuller.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin