Alicelindstrom

Jag är inte livsmedelsverket

Igår hamnade jag på för första gången på blogg.se´s förstasida. Roligtroligt då det aldrig hänt under de sex åren jag bloggat här. Inlägget som visades upp var det jag skrev om min "kost" och även där jag skrev en kort förklaring om de olika begreppen kring vegetarism. Jag såg även imorse att jag ligger på plats 20 av blogg.ses mest besökta bloggar!!!!
 
Jag ber om ursäkt för de småfelen som stod i inlägget, etc "växtriket" och "djurriket" hade råka blandats ihop. Tack för att ni sa till och vill bara säga till många av er som kommenterade anonymt att det blir trevligare för alla om ni håller en god ton. Spydiga kommentarer behövs inte i min blogg. Jag är inte livsmedelsverket, alla har olika åsikter kring begreppen och som det står i inlägget har jag valt att utgå från en källa.
 
Jaaa, jag behöver screena och ladda upp det på bloggen. Annars har det väl inte hänt?

Carro

Vad roligt! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Wilma

Vad kul att du hamnade på första sidan!!


blogg: http://wilmahagstrom.forme.se
Bella

Åh vad roligt!


blogg: http://nouw.com/bellss
elin

Sv: Ja men visst är dom fina!!


blogg: http://devote.se/johnssonsVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin