Alicelindstrom

Ny kamera?

Jag har precis suttit och lekt lite med pappas kamera, eller hans gamla. Han köpte en ny som han tog med sig till Australien och medan han är borta några veckor "bor" hans gamla hos mig. Jag har länge funderat på att köpa en ny kamera men varit lite tvek om jag bara vill köpa en nyare på samma "nivå" eller om jag ville gå upp till nästa. Ni som har Canon hänger kanske med att det finns olika nivåer beroende på numret. Dom på tusental är de enklaste, hundratalen är lite mer avancerad, tiotalen räknas väl som semiproffs osv. Jag är inte superinsatt i det där. Iallafall så har jag en Canon EOS 600d just nu, och pappas som han ändå tänker sälja är en 60d. Jag har alltid varit tvek för att en 60d är större och tyngre än den jag har nu, men egentligen är det inte speciellt stor skillnad. Jag är iallafall glad att jag får testa och känna lite på den innan jag väljer om jag ska köpa den. Vad fotar du med?
 

Sanna

wow, vilket hår!!


blogg: http://sannalarssons.devote.se
Louise

Åh vad roligt att du får låna hans kamera ett tag! 60d:n är ju verkligen superbra har jag hört! Jag själv hade en 550D som första kamera, men uppgraderade mig till en 7D mark II för ungefär två år sedan. Den är mycket större än min gamla såklart, men den är såå mycket bättre! Är verkligen nöjd med den! Så passa på att testa kameran, du kommer förmodligen att älska den trots storleken! ;)


blogg: http://louiseamanda.se
Bella

Jag fotar med en Canon EOS 1000D, ingen höjdare men den duger haha.


blogg: http://nouw.com/bellss
Amanda

Jag fotar med en Canon eos 750D just nu, men vill ha en fullformat, en 6D fast har hört att det kanske ska komma en 5D mark ii snart så kanske satsar på den då! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
madabouttea.se

Jag har en Canon 70D just nu, jättenöjd då den har vinkelbar skärm vilket är perfekt som bloggkamera! Har altid varit en Canonnörd så har haft en del olika ^^


blogg: http://madabouttea.se/
MALIN

Jag har en 70d som jag köpte i höstas, och innan den hade jag en 1100d. Otroligt nöjd med den jag har nu - märker sååååå stor skillnad! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Rode Gradin

Ville bara meddela att du är med i vår ”50 bloggar att hålla koll på”-lista som publiceras på blogg.se startsida ikväll kl 19 (30 mars). Du finner inlägget via länken nedan.

http://blogg.se/article/2017/march/50-basta-bloggarna-pa-bloggse.html

psst. Du får mer än gärna publicera inlägget på din blogg så snart det har kommit upp. :)

Ha det bäst!

// Rode Gradin, blogg.se


blogg: http://coriniz.blogg.se/
Iza Palm

Jag fotograferar med en Canon 5MARKIII. Är oerhört nöjd. På den sitter oftast mitt nya 50mm STM, f/1.8 eller mitt 24mm f/2.8. Båda canon. Himla trevlig optik till den <3


blogg: http://norrskensskytten.blogg.se/
Tea

älskar håret! :D


blogg: http://teajohnsson.com
Miss Baby Peaches

Jag fotar med en Sony A290 som jag fortfrande, efter typ 6 år, inte lärt mig ordentligt, haha :D


blogg: http://babypeaches.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin