Alicelindstrom

Söndag

Min söndag är en städ, fix, träning, plugg och ärende dag. Träning och städning är avklarat och jag ska snart in till stan för att köpte lite småsaker. Bland annat pollenmedicin, jag har inte alls hängt med att pollensäsongen har startat. Vilken i och för sig kan förklara varför mina ögon har kliat och min näsa har runnit hela veckan.
 
Den här bilden skulle jag egentligen ha postat igår, då det var min lunch menmen. I fredags åt gjorde vi vegetariska burgare till middag, hur gott? det blev några över och jag åt en till lunch igår med avocado, muummmss.

Amanda Jona [SPONTAN]

Lät verkligen som en så god lunch! :D


blogg: http://spontan.blogg.se
Julia Persson

Va gott!


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Anonym

Hejsan! Jag har haft en blogg paus ett tag. På grund av min sjukdom och lite andra tråkigheter. Hur är det med dig? Ser framemot att läsa din blogg igen. Vad gott det ser ut- Kram Sandra

Sandra

Hejsan! Jag har haft en blogg paus ett tag. På grund av min sjukdom och lite andra tråkigheter. Hur är det med dig? Ser framemot att läsa din blogg igen. Kram Sandra


blogg: http://sessan1.blogg.se
Carro

Så gott! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
My

Åh vad gott :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
My

Åh vad gott :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Amanda

Åh mums vad gott med vegetariska burgare! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Moa Kandelin

Mums vad gott :)


blogg: http://moakandelin.devote.se
madabouttea.se

Ser sjukt gott ut!


blogg: http://madabouttea.se/
Anita

Gott! :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin