Alicelindstrom

Wanties

(adlinks) 1. Tröja  /  2. Kjol  /  3. Adidas Turbular grå  /  4. Byxor  /  5. Keps  /  6. Adidas Turbular ljusgrå  /  7. Adidas Gazelle rosa  /  8. Adidas Gazelle ljusrosa
 
Gahh vad mycket fint det finns! Här ovan ser ni några saker jag gärna hade beställt hem. Som ni kanske märker så är jag väldigt sugen på ett par nya sneakers. Just nu står det mellan Turbular eller Gazelle från Adidas. Har jag någon dag kommit fram vilken av dom jag gillar mest så behöver jag även bestämma mig om färgen. För tillfället har jag två favoriter för varje modell. Varför ska det vara så svårt? Jag måste nästan besöka en butik och testa dom vilken jag tycker är skönast.

Netti Starby

Åh jag vill ha allt! <3 Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Tilda Barkselius

Såå snygga skor!


blogg: http://nouw.com/tildabarkselius
Carro

Åh så mycket snyggt! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Mirjam Therese

Alltså den svarta kjolen!? Dröm! Tyvärr fanns den inte i min storlek men himla fin var den! Låter förresten vettigt att besöka en butik och se hur skorna känns på :)


blogg: http://mirjamtherese.blogg.se
Anita

Snygga skor :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
freja

Så mycket snyggt! :)


blogg: http://frejamarley.nu
Biggeros

Jag gillar absolut alla skor!! Som vanligt svårt att välja!!


blogg: http://biggeros.blogg.se/
Moa Kandelin

Vad mycket fint :)


blogg: http://moakandelin.devote.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin