Alicelindstrom

Så blev headern till

 
När man inte har en fin miljö att fota en höstig headerbild, varför inte ta en sommarbild och göra den höst? När jag kom på att det var ett bra tag till snön då hade löven redan fallit och jag fick göra det bästa av situationen och få upp en lite höstigare header. Jag tyckte den blev okej och jag saknar tiden då mina headers var mer redigerade och bestod av flera bilder. Nu börjar jag klura lite på juldesignen, jag som älskar att göra juldesigner och faktiskt så har jag redan gjort två i år. Kul när andra vill ha hjälp med sina!

Netti Starby

Du gjorde bilden så himla bra! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Julia Svensson

Sååå fin!


blogg: http://juliasvenssons.se
Amanda

Alltså verkligen så galet fin!!<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Miss Baby Peaches

Jag har också redan börjat klura på min juldesign. Jag tror att den är så gott som klar. Men det är ju ett tag kvar så jag kanske hinner ändra mig igen, haha!


blogg: http://babypeaches.blogg.se/
Hanna

Blev as fint tycker ja! :)


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
Julia Svensson

Ha en fin dag!


blogg: http://juliasvenssons.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin