Alicelindstrom

I mitt handbagage

 
Jag älskar att resa och såklart är det lite mer roligt när man har med sig allt man behöver, speciellt i handbagaget. Inte vill man sitta på ett 9 timmars flyg och inse att man glömt hörlurarna, laddaren eller något så litet som en hårsnodd. Här är 8 saker jag gärna inte glömmer i mitt handbagage, förutom det självklara som mobilen, pass och dator.
 
1. Ögonbindel
Kanske flyger du under till en annan tidszon där det är dag men i din kropp är det natt eller vill du kanske sova igenom en måltid för att catcha upp på sömnen. Då är det perfekt med en ögonbindel för att få det lite mörkare. Eller är du som jag, lätt irriterad om någon har en lampa tänd när du försöker sova? Ögonbindel är då räddaren i nöden!
 
2. Laddare
Något att det mest nödvändiga men ändå så lätt att glömma. Vet du med dig att planet du ska flyga inte har uttag för passagerarna är det att rekommendera att ta med en powerbank för att överleva resa. Vem vill att mobilen ska dö när du har tre timmar till din destination och du inte längre kan lyssna på musik?
 
3. Lypsyl
Flygplansluften är lite speciell och mina läppar blir alltid så torra, fast det är dom egentligen alltid. Har jag inte en lypsyl eller annat läppbalsam till hands är det något jag kan sitta och störa mig på, länge! Speciellt om jag ska försöka sova.
 
4. Concealer
Jag flyger aldrig med smink då jag tycker att det är väldigt obekvämt, speciellt om man flyger långt och länge. En liten concealer packar jag gärna ner och den är perfekt att ha för att täcka de mörka ringarna när man kommit fram till sin destination och inte vill se ut som ett spöke.
 
5. Öronproppar
Ojoj vad jag har blivit beroende av dom! Jag måste sova med dom annars kan jag inte sova, speciellt om det är andra människor i närheten. Funkar bra att dämpa ljudet av skrikande barn, pratiga tanter och får även bort lite buller från motorn.
 
6. Hudkräm
Den lilla på bilden är både för kropp och ansikte, super smidigt. Jag har lätt för att bli torr i ansiktet och då går det fort att smörja in det. Även om jag blir torr på en annan del, kanske händerna, skulle jag sitta och störa mig på det i flera timmar och önskat jag haft med någon fet kräm.
 
7. Tandborste och Tandkräm
YES! Hur ofräscht är det att spendera många timmar på ett plan utan att borsta tänder och sen kanske ännu mer innan du kommer fram dit du ska och har tillgång till din resväska där du förvarar din tandborste? Extra omysigt tycker jag det är om man sover, då är jag glad att jag har med min resetandborste och tandkräm.
 
8. Hårsnodd
Den lilla gummibiten som jag hatälskar. Hatar att den alltid lyckas vara med på bild på min handled men älskar när jag har den med mig. Jag med långt hår gör gärna en knut eller fläta när jag ska flyga, det blir så varmt och trassligt annars. Därför är en hårsnodd en viktig sak i mitt handbagage!
 

Anita

Lypsyl är ett måste :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Sjukt bra saker att ha i ett handbagage! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Selma

Ögonbindel och hörlurar är mina absoluta måste måsten haha!


blogg: http://www.devote.se/cocolada
Linnea Kinis

bra tips :D


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
Amanda

Så roligt inlägg, alltså ögonbindel och hörlurar är a och o för mig haha!<3


blogg: http://mandasdiary.devote.se
Amanda Sofi

Så bra tips!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Cecilia

Hörlurar måååste jag ha med mig, haha!:D


blogg: http://CeciliaSalomonsson.devote.se
Cecilia

Ha en jätte fin Måndag<3


blogg: http://CeciliaSalomonsson.devote.se
ajlimuller.se

Jag har med mig det mesta av det här jag också - inte lypsyl eller hårsnodd eller öronproppar. För lypsyl blir jag torrare av, hårsnodd för att jag inte har något hår och öronproppar för att jag blir åksjuk om jag har öronproppar >.<


blogg: http://ajlimuller.se/
Alice

Vilka bra saker! Ska flyga tio timmar snart så ska verkligen komma ihåg detta!


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Angelica

Vilka bra saker du har i ditt handbagage ju, jag vet aldrig vad jag ska ha med!


blogg: http://angelchanelle.blogg.se
Anna

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Jag är också helt beroende av propparna. Det är då skönt att plugga in propparna djupt in öronen när man går och lägger sig och verkligen stänga ute alla sökande ljud. Sover så mycket bättre och djupare när du är helt tyst. Ibland för jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?
Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin