Alicelindstrom

Mina mål 2018

Det här är något jag hoppas ska bli en grej på min blogg, mål för det kommande året. Inlägget med mina mål för 2017 hittar du här och utvärderingen av de målen finns här. Nu när vi är inne på ett nytt år är det dags att sätt upp nya mål och ojoj vad jag är taggad! Bye 2017
 
Mina mål 2018:
 
Fota mer
Jag har verkligen blivit så dålig och när jag skulle sätta ihop min almanacka med bilder från varje månad insåg jag att jag har 0 bilder från vissa månader som inte är på mig, på mat eller något annat bloggrelaterat. Jag borde ta med kameran ut oftare.
 
Ha mitt livs resa
Det blir var man gör det till som man brukar säga. Ni vet nog vid det här laget att jag den 22 januari åker på en backpackingresa till Asien i tre månader. Drömmen!! Jag vill verkligen njuta, uppleva och ha min livs resa. Med en positiv inställning och genom att lösa motgångar (jag är vääldigt säker på att saker och ting kommer krångla) så tror jag att det kan bli bäst!
 
Fortsätta äta en 100% pesetariansk kost samt plantbaserat så gott det går
Inte visste jag när jag skrev den här listan förra året att jag helt skulle sluta med kött. Jag åt bara kött förut när jag var bortbjuden och jag kände att jag verkligen inte ville längre. Jag har inga planer på att börja äta kött och jag håller mig gärna till plantbaserade mejeriprodukter. 
 
 
Springa minst två gånger i veckan
Ett mål jag tar med mig från 2017 som jag lyckades bra med, med undantag för pollensäsong, resor och sjukdom. Jag har nu även under hösten ökat till 3 gånger i veckan. Jag hoppas kunna fortsätta då jag vet att jag mår bra av det. Dock blir det nog lite svårt de första månaderna på årets. 
 
Fortsätta med att inte köpa skinn, ull, päls, dun
En annan punkt jag tar med mig från 2017. Det går utan problem att undvika och jag hittade en varm vinterjacka och även ett par snygga sneakers från Adidas som inte är gjorda av skinn. Letar man lite hittar man snygga plagg, samtidigt som det är snällare mot djuren.
 
Lära känna nya människor
Jag tycker det är så kul att umgås med nya människor och hur kul hade inte det varit om jag hittar en ny nära vän under året. Men jag nöjer mig även gott och väl med att utöka min vänkrets och skaffa lite nya bekanta även om ny nära vänner hade varit goals då typ alla flyttar.
 
Dricka mer vatten
Jag har insett att jag dricker på tok för lite vatten och det är troligt varför jag har ont i huvudet ganska ofta. Under 2018 ska jag tänka på det ofta och dricka mer vatten!
 
 
Fortsätta utan chips, godis och läsk
Det gick så bra under 2017 och jag känner inget behov av att ha dom i mitt liv. Jag är ju inte stenhård som ni vet, jag äter choklad, dricker julmust några dagar kring jul och äter chips utomlands men utöver det så planerar jag att undvika dem.
 
Läsa mer böcker
Jag har knappt läst något det senaste året, till skillnad emot när jag var yngre och läste varje dag! Sedan juni har jag läst två böcker och det är nog enbart att jag köpte tre böcker att läsa under sommaren när jag solade men jag läste 1/3 av EN bok. Under 2018 vill jag försöka läsa mer, för jag gillar ju egentligen att läsa!
 
Stressa mindre
Även fast jag just nu inte pluggar så känner jag ändå ofta av stress, vilket är något jag vill försöka jobba bort under 2018. Stressa mindre, ta det lugnt och njuta mer. 
 
Upptäcka fler platser
Nu vet jag att den punkten kommer bockas av då jag redan har en resa inplanerad till en världsdel jag inte besökt men jag tänker förutom den. Förutom den resan vill jag upptäcka nya platser, det behöver inte vara platser utomlands för det går ju att hitta nya platser att besöka i Sverige.

Erica

Tycker det låter som jättebra mål! :D Själv ska jag definitivt försöka att stressa mindre.. är väldigt stressad som person och vill göra saker supersnabbt, men ibland skulle det bli bättre att bara göra det lugnt.


blogg: http://lifebyerica.se
Linnea Kinis

bra att ha lite mål :)


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
Emma

Väldigt bra mål! :)


blogg: http://nouw.com/emmalisch
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Låter som väldigt bra mål för det nya året!! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Vilka bra mål :)


blogg: http://feliciao.se/
Julia Persson

Åh va bra mål<3


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Jonna

Väldigt bra mål! Lycka till med de <3


blogg: http://nouw.se/jonnaelb
Netti Starby

Vilka bra mål och lycka till! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Celine

Lycka till med allt! Vill också börja läsa fler böcker, skäms nästan över hur lite jag läst i år!


blogg: http://celinelf.blogg.se
Emelie Andersson

Väldigt bra mål och du kommer fixa det galant :) hoppas du får ett fint och bra 2018 :)


blogg: http://nouw.com/emelieanderssoon
Annika

Låter som bra mål. God fortsättning.


blogg: http://ladyochlufsen.blogg.se
Carro

Vilka härliga mål! :)


blogg: http://nouw.com/carroat
Hanna

Tycker du har super bra mål :)!


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
Anna

Åh så bra mål!! :)


blogg: http://nouw.com/annaass
Julia

Jag la upp ett mål att jag inte skulle äta godis på ett år, det höll i 17h... Tur att det går bättre för dig!


blogg: http://devote.se/jfalten
Tess

Vilka kloka mål! Lycka till :)


blogg: http://tesswaltenburg.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin