Alicelindstrom

Testagram juni

 inlägget är ett samarbete
Juni månads testgrambox har anlänt och innehållet är riktigt bra! Den innehöll allt från golvvåtmoppar, torkade aprikoser till tandborste och gröt. Många av produkterna har jag inte testat tidigare och jag ser extra mycket fram emot att testa aprikoserna, tunnbrödschipsen och Varma Koppen gröten. Eller ja, jag har redan tjuvöppnat både aprikoserna, tunnbrödschipsen och chipsen från Bjäre. Är du också sugen på att börja prenumerera så gör du det HÄR.

Emma Engström

Åhh spännande saker!


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
Sarah

Va roligt att du blev nöjd me innehållet :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Sara Ekman

Härlig box! :)


blogg: http://aamaziing.se/
NICOLE

Så många roliga produkter :D


blogg: http://nouw.com/nwistrand
Amanda Persson

kul med samarbete :)


blogg: http://aeperssons.blogg.se/
sarah

åh bra saker i boxen


blogg: http://www.klarahs.blogg.se
Heléna

Jag fick inte alls samma saker i min Testagrambox för juni - verkar som att de skickar lite olika :) Tandborsten och flera av de andra sakerna fick jag i min majbox, men chipsen kom nu tillsammans med dipp och både chips och dipp var riktigt goda :D Jag hade oturen att få Festis med smak av salta popcorn och det var verkligen inte gott! Tandborsten har dock blivit en favorit. Alltid roligt med Testagramboxen och nu när man kan använda sig av kundens val och välja en egen produkt är det ju ännu roligare :D


blogg: http://helna.blogg.se
Ida - foto & häst

Verkar vara riktigt rolig box!! :)


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Sussi

Jag prenumererar också på testagram. Juniboxen för mig saknade några av dina saker. Konstigt? Men i övrigt är det jättekul att få hem saker man många gånger aldrig skulle prova annars :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemmaVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin