Alicelindstrom

Svar på frågor #1

Drömresmål? Just nu är jag väldigt sugen på att resa till Mexico, Tulum för det ser sååå fint ut! Annars hade jag gärna åkt till typ Bora Bora, Bahamas eller liknande. Högt upp och lite mer realistiskt står en båtluffning i kanske Grekland.
 
Vad använder du för kamera? En Canon EOS 70D. Du hittar hela min kamerautrustning HÄR.
 
 
Vilka är dina bästa fototips? Lär dig din kamera. Att fota på kamerans automatläge funkar, meen ofta fälls blixten upp och det finns sååå många fler möjligheter. Speciellt om man lär sig sin kameras olika funktioner. Ett annat tips är att ta från olika vinklar och mitt tredje är att öva. Öva på att fota, öva på inställningar, öva på att redigera.
 
Hur länge har du bloggat? Sedan 2010, på den här bloggen har jag skrivit sedan januari 2011. Det börjar bli väldigt många år nu!
 
Vad är det som driver dej att fortsätta? Att jag fortfarande tycker det är roligt. Jag tycker om att fotografera bilder, redigera och visa upp dom här. Jag tycker om att skriva texter och jag tycker om att läsa era fina kommentarer!
 
 
Hur spenderar du helst en ledig dag? Med människor jag gillar, god mat och den får gärna avslutas framför någon bra serie eller fest är också nice.
 
Vad hände mellan ditt ex och dig (för visst har ni gjort slut??) och har du något ny? Ja vi gjorde slut i slutet av förra året och ja jag har en ny :)
 
Vad var det bästa/sämsta med din resa? Jag har gjort ett helt inlägg där jag svarar på era frågor från resan. Det är nog bättre att jag länkar det inlägget som svar på den här frågan, annars blir det nog lite tjatigt. Inlägget hittar du HÄR.
 

Lärde du dig någonting om dig själv under din resa? Jaa! Jag lärde mig många saker även om jag inte kommer på speciellt många just nu. Bland annat att jag är helt okej på att hålla tider, har kasst lokalsinne, förstår sällan vad människor säger, att jag stör mig på otacksamma människor, vi sa tack ÖVERDRIVET ofta ibland. Och säkert en miljon mer saker. 

Vad vill du göra precis i den här stunden/den här dagen nästa år? Då vill jag att umgås med fina människor, då jag svara på det här är det helg så jag hoppas det vankas en mysig grillning!
 
Har du någon kontakt med tjejerna från resan idag? Jag skulle inte säga att vi har kontakt. Vi har skrivit lite smått några gånger.
 
Del två kommer, har du något du undrar får du gärna ställa dina frågor i en kommentrar på det här inlägget!

Alice

Så roligt att ta del av, och min lediga dag skulle också gärna få se ut som din! ^^


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
NICOLE

Så kul att läsa och fina bilder :)


blogg: http://nouw.com/nwistrand
Celine

Är så nyfiken på din nya kille hihi!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Amanda

Så roligt att läsa!


blogg: http://amandalarsson.nu
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vi har likadana kameror :). Ska spana in din utrustning :)


blogg: http://www.saramadeleine.se
emma

kul inlägg :)


blogg: http://nouw.se/islycka
Julia Svensson

Åh så kul att läsa!


blogg: http://juliasvenssons.se
Matilda Berlin

Åhhh! Vill verkligen också till Mexico!! Ser så himla fantastiskt ut ju!! Kram finaste <3


blogg: http://matildaberlin.se
Emma Engström

Du är verkligen så fantastiskt duktig när det kommer till bilder och att redigera, så förstår att det är ett driv! :D


blogg: http://nouw.com/emmaengstroms
Sara Ekman

Kul att läsa :)


blogg: http://aamaziing.se/
sara

vilka härliga bilder :)


blogg: http://sarakarlson.blogg.se
Moa

Kul läsning! Kasst lokalsinne här också, haha. Skrämmande kasst ...


blogg: http://nouw.com/moahakansdotterVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin