Alicelindstrom

Utforskat Bali

I onsdags bokade jag och Emma en utflyktsdag. På vårat hotell kan man boka en privat förare en halv eller en hel dag och sen hjälpte hotellägaren, som är väldens gulligaste, oss att sätta ihop ett program. Vi startade dagen med ett Tegenungan Waterfall, väldigt fint och det var nästan helt ensamma.

 
 
Efter det gjorde vi ett spontant stopp på en kaffe och te odling/provning. Våran förare frågade om vi ville dit och även fast ingen av oss är kaffedrickare så sa vi ja. Väl där fick vi först en tur i trädgården där bland annat vanilj, kanel, ginger, kaffe, mango och banan odlades. Sen fick vi testa närmare tio olika teer och kaffesorter och till vår förvåning gillade vi alla. Där görs även väldens dyraste kaffe så vi fick en tur i hur processen går till. Kan kort säga att det är en djur som äter och bajsar ut bönorna. Det slutade iallafall med att vi köpte varsitt te.
 
 
Efter det åkte vi till Tegalalang risterrass (som det finns bilder från i inlägget under). Vi avslutade med ett tempel och då hade fyra timmar gått och vi var vääääldigt svettiga och trötta så vi åkte tillbaka till hotellet och la oss i poolen. 
 
 

Celine

Såååå avis!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Netti Starby

Vilken härlig tripp ni var iväg på! :-D Kramis


blogg: http://starbys.se
Linnéa

så mycket fina bilder!:)


blogg: http://lru.blogg.se/
Louise

Så fint ju! :D


blogg: http://louiseelinore.com/
Linnea Kinis

kul utflykt! :)


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
Matilda Berlin

My god så underbart!! Längtar så tillbaka =) Kram <33


blogg: http://matildaberlin.se
Sandra

Vilket fantastiskt äventyr. Vilka är du borta med?

Härliga bilder
Kram


blogg: http://sandraochmoas.blogg.se
Pauline Hurtig

wow vad fint!!!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin