Alicelindstrom

Answers

Har du några tips på hur man kan mysa till vardagen? Ska jag mysa till det kollar jag gärna på en film eller en bra serie på Netflix. Dricker en kopp chai latte, men skummat mjölk med kardemumma och vaniljsocker. Äter något gott, vilket kan vara allt från frukt, och choklad till en macka.
 
Kommer du backpacka igen? Det är mycket möjligt. Jag har faktiskt gjort en del listor med platser jag vill besöka, eller ja mer länder eller vilken världsdel. Jag har "utrustningen", vilket jag syftar på en bra väska och allt det andra jag införskaffade innan asienresan.
 
 
Vad vill du "bli när du blir stor"? Både realistiskt och om du får drömma totalt. Jag har verkligen ingen aning, i dagsläget har jag ingen "orealistisk" dröm. Men typ resa, hotellfrukost fotograf som även behöver testa maten eller typ Ben&Jerry provsmakare hade väl inte varit helt fel.
 
Favoritvin? Jag är ingen vindrickare och det ENDA jag dricker är Varm och Kall, som är ett äppelvin som många inte ens skulle klassa som ett vin. Gott är det iallafall och den köps i typ ett mjölkpaket.
 
Vad är ditt drömyrke? Jag har inget, önskar dock att jag hade ett.
 
Vad ser du fram emot 2019? Mitt 2019 ser i dagsläget väldigt oklart ut. Men jag ser fram emot att resa, vart vet jag inte än men någon resa borde det bli!
 
 
Har du några resor inplanerade? Tråkigt nog nej. Eller jag har en liten trip till huvudstaden inplanerad men jag önskar att jag hade en utlandsresa inbokad. Jag är dock väääääldigt sugen och kanske i början på nästa år.

Och vilka är dina favoritplatser av de du besökt? Oj vad svårt, jag har ju besökt så många underbara platser. Kan jag svara favoritländer? Där finns Australien, USA, Vietnam, ön Bali och Filippinerna med. Plats däremot är svårare. Återkommer med den...
 
Vietnam var helt ok fint

Tips på hur man får lika långt och fint hår som du har. Först och främst, tack ♥ jag har alltid de tråkigaste svaren på den frågan för jag gör verkligen inger speciellt med mitt hår. Jag har skrivit ett inlägg med vilka produkter jag använder i duschen här. Annars klipper jag det hos frissör en gång på år och är inte speciellt snäll mot det i övrigt. Jag säger bra gener som gör att mitt hår kan växa sig långt.

anneli

jag är ungefär som du. lika vilse i den världen :(


blogg: http://littlesleeper.blogg.se/
Linn

Gud vilka underbara bilder!! <3


blogg: http://nouw.com/linndossing
Emma Engström

Backpacka vore så himla roligt, vill jag verkligen!


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Alice

Roligt att ta del av, håller med om dina tips för att mysa till vardagen! ^^


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
madabouttea.se

Kul att få veta lite mer om dig :)


blogg: http://madabouttea.se/
sara

Underbara resefoton!


blogg: http://snie.blogg.se
Matilda Berlin

Men åh! SÅ kul att läsa dina svar finaste <33


blogg: http://matildaberlin.se
Amanda

Så himla roligt att få läsa dina svar <3


blogg: http://nouw.com/mandasdiary
Dixi Wonderland

Så kul att få läsa :D


blogg: http://dixiwonderland.com/
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Ben&Jerry provsmakare låter inte helt fel! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Delila

Önskar dig en underbar söndag!


blogg: http://delilicious.devote.se
enna

Kul lista att läsa :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin