Alicelindstrom

Ge mig tips om Stockholm

Jag ska åka till Stockholm!! Eller egentligen så ska min pappa och bror åka dit för att dom har lite planer men då dom ska åka bil och det kostar inte så mycket mer om vi ställen in en extra säng på hotellrummet så hänger jag också på! Jag känner mig väldigt glad över att då jag nu är stor nog (det har jag varit några år) inte behöver följa med dom på deras museum och annat som inte intresserar mig. Om ni bara visste hur många krigs- och fordornsmuseum jag varit på.
 
Istället har jag 2.5 dagar att underhålla mig själv på i huvudstaden. Och här behöver jag era tips!! Vart finns den bästa shoppingen, bästa maten (jag älskar brunch och avokadomackor liiiiite för mycket). Eller vad mer får man inte missa???? Vi bor på Scandic Clara på Hötorget, aka centralt. Jag planerar ett besök till MOS, men annars noll planer.
 
En bild från när jag sist var i Stockholm, det var i februari 2017 när jag var där i väldigt få timmar med skolan på studiebesök på bland annat Riksdagen och vi kikade på Slussen. 

Yasmine

Jag älskar att gå på Djurgården och sedan ta färjan över till gamla stan (fungerar med SL-kort) och sedan mysa runt i gamla stan :)


blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
Sofie

Sephora och lush såklart! Haha typ de enda jag kan om stockholm


blogg: http://sofieevelina.se
enna

Vad kul med en liten tripp till Stockholm :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Camilla Persson

Mall Of Scandinavia som du nämner att du redan ska till, det är verkligen ett måste, gillar du Vapiano finns den restaurangen där annars har dom ett väldigt stort utbud på restauranger men även shopping ☺️


blogg: http://xamiilla.blo.gg/
Celine

Åh jag älskar Stockholm, att strosa runt i Gamla Stan är ju det mysigaste som finns <33


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Angelica Wåhlin

Oj, är så dåligt på Stockholm trots att jag varit där mycket, haha .. Men älskar MoS & sen har även Sturegallerian en del nice shopping :)


blogg: http://angelicawahlin.se/
Delila

Åååh va roligt!
Önskar dig en toppenkväll :)


blogg: http://delilicious.devote.se
Pauline Hurtig

för mig är det Theodors home i gammlastan, säljer bukowskinallar :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Sarah

Så himla roligt att få åka dit :)


blogg: http://CheerSarah.devote.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin