Alicelindstrom

Look Fantastic Oktober

- inlägget är ett samarbete -
En ny box är här och som vanligt sviker inte innehållet. Mest nöjd är jag över blushen från Pixi, mmmm vilken fin färg och jag har länge varit sugen på att testa något från det märket. I övrig innehöll min box detta:
 
Dr Lipp - Elderberry Lip Tint - Ett läppglans med färg och jag gillar verkligen färgen, enkel och neutral.
 
Prai - Throat & Decolletage Cream - En kräm som ska hjälpa mot dubbelhaka, torr hud, hängig hud med mer. Jag tror sällan på sånt här men den återfuktar huden och det är alltid ett plus så den kommer att komma till användning helt klart.
 
Monu - Night Renewal Complex - En nattkräm som ska återfukta och föryngra huden under natten. Jag är på jakt efter en ny nattkräm då jag använt samma i många år men är sugen på att testa något nytt. Kanske är den här något för mig.
 
Pixi - Fresh Face Blush - En blush med en varm ton, nästan så att den går mot brunt (dock inte på bilderna). Jag älskar blushar och den här ser jag fram emot att exprimentera med för att hitta den perfekta kombon med bronzer, blush och highlight.
 
Ahava - Mineral Body Lotion - En bodylotion som innehåller bland annat magnesium, kalcium och energi från Döda havets vatten. Vem behöver inte en bra hudkräm nu när vi är inne i oktober månad och temperaturen kommer bara att fortsätta att sjuka. 
 
Talika - Bubble Mask Bio Detox - En ansiktsmask innehållande charcoal. Masken ska återfukta, rensa porer som är täppta och ta bort smutts. Jag älskar ansiktsmasker men har faktiskt aldrig testa en bubbelmask, även om jag är väldigt sugen då jag ser dom överallt.

Angelica Wåhlin

Åh, vill också testa Pixi! Har du hunnit prova ännu?


blogg: http://angelicawahlin.se/
My Nordqvist

Bra produkter :D


blogg: http://mynordqvist.se/
Matilda Berlin

Men guuu vilken fantastisk box! Såååå himla mycket bra produkter ju! Speciellt såhär års =) Kram <3


blogg: http://matildaberlin.se
Dixi Wonderland

Verkligen fin färg på rouget :D


blogg: http://dixiwonderland.com/
Amanda (Swedish Passport)

Åh så härligt att du är nöjd med innehållet! :D


blogg: http://swedishpassport.com
Celine

Åh den där blushen från pixi har ju jag funderat på att köpa! Dröm!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Sarah

Så kul med massa nya produkter :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Pauline Hurtig

vad fint!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin