Alicelindstrom

Resetips

Jag skulle själv säga att jag är en rätt så van resenär. Jag har 27 länder som jag har besökt under mina 21 år på jorden. Bättre än många. Därför vill jag dela med mig av några av mina bästa tips. Jag har tidigare skrivt flera inlägg på ämnet. Bland annat packtips för handbagage, travel hacks/packa smartbackpackingtips 1 och backpackingtips 2. I detta inlägg blir det en liten blandning.
 
- Boka boende via booking. Det är typ den bästa sidan, och dessutom får du rabatter ju fler du bokar. Jag och min kille sparade 12 000kr på boende genom att boka via booking! Går du dessutom in via DENNA LÄNK och bokar får du 10%!!!
 
- Flyg med ihopsittande biljetter. Hur hemskt är det inte när du ska flyga långt och mellanlanda och det första planet är försenat. Är det helt olika bolag bryr dom sig förmodligen inte och du får själv lösa det genom att köpa en ny flygbiljett. Flyger du via samma bolag behöver du inte heller hämta ut väskan när du mellanlandar. 
 
- Marginal. Du behöver inte vara på flygplasten 8 timmar innan avgång och du behöver inte en mellanlandning på 6 timmar för att hinna. Men det är ändå bra att tänka så man har marginal. Behöver du gå genom Passkontroll? ska du checka in väskan? behöver du hämta ut väskan under mellanlandningen? Bättre att ha god tid på sig än att chansa.
 
Packpåsar. Inför min backpackingresa för ett år sedan införskaffade jag mig packpåsar. 6 st i olika storlekar och sedan den resan är jag fast. Jag har med dom varje gång jag ska packa en väska. Till fjälls, festival eller något annat. 
 

Hilma Eklund

Åh dom här råden var verkligen till hjälp ska du veta! Jag VILL se mig som en resvan person men alltså... nej, tyvärr måste jag inse att så inte är fallet. Så jag behöver alla råd jag kan tänkas hitta! Tack finis! <3


blogg: http://www.nouw.com/hilma
Linda

vilka bra tips!


blogg: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Alice

Vilka bra tips! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Emma Engström

Åh vilka himla bra tips, är så sugen på att resa!! <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Matilda Berlin

Men ja ja ja! Verkligen så sjukt bra tips vännen! STOR KRAM <3


blogg: http://matildaberlin.se
Sarah

Så många länder du besökt! Jag håller mej till Spanien för jag gillar det!


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Celine

12 000 kr sparat?! Wow det är bra jobbat! Jag bokar alltid med samma flygbolag i princip, processen att checka in och ut väskan är ju bara för mycket annars!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
ajlimullersandvik.blogg.se

packpåsar låter bara föööör underbart ju!? Så himla nice!!


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Ida - foto & häst

Superbra tips!! Har också en resetipsinlägg på gång på bloggen haha, då jag har en del resor inplanerade det kommande året hehe. Men resa är aaamazing :'D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Amanda

Super bra tips! :D


blogg: http://amandalarsson.nuVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin