Alicelindstrom

14 dagar kvar

Dagarna räknas ner för fullt och idag är det precis två veckor tills jag och min kille får nyckeln till vår lägenhet. Det betyder alltså att jag ska flytta hemifrån för första gången i mitt liv och att jag ska bo med någon som inte är min familj. Lite läskigt att flytta men jag ser samtidigt fram emot det! Att bilda våra egna rutiner, traditioner och att inreda som vi (jag vill).
 
Du som har flyttat hemifrån har du några tips? Snygga möbler? saker att tänka på? tips för samboliv??
 

IA

Tja...eftersom du frågar...Tänk på ekonomin. Det är bra att inte ha för bråttom. En stadig sjysst säng för god sömn och soffa och mat i huset är väl huvud ingredienserna så att säga. Resten kan man ta lite varteftersom. Fråga föräldrar, morföräldrar om de har något de vill bli av med. Det är bättre att spara och köpa än att köpa och spara. Nu var ju jag fyndig... .)

Julia Svensson

Åh så underbart!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Netti Starby

Åh vad kul att ni snart flyttar ihop och det är verkligen kul att inreda sitt eget! <3 Kramis


blogg: http://starbys.se
ajlimullersandvik.blogg.se

att flytta hemifrån var rena lyckan, gjorde det direkt jag fyllde 18. Men att flytta ihop är megaläskigt! Ni är coola som kör på.


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Sarah

Så spännande och roligt :) Kul att få inreda och fixa precis som man själv vill :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Emma Engström

Åh det är ju verkligen så spännande, himla kul! <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Alice

Åh, så spännande, hihi! Minns hur det kändes när jag och min pojkvän skulle flytta ihop, hihi.


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Linda

Gud så spännande :-D


blogg: http://lindaviktoria.se
Celine

Tips för samboliv: gör upp era sysslor i förväg annars kommer det orsaka en del bråk längre in när det inte är "spännande" att bo tillsammans igen haha! Var tydliga på hur ni ska dela ekonomin osv. Börja inte med att köpa överdriven inredning, köp det nödvändiga först och inred när alla "tråkiga" kostnader är klara hihi! Hoppas flytten flyter på så bra som möjligt <3


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
enna

Åh vad kul! Kram


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin