Alicelindstrom

Årets julgran

 
Har ni sett hur fin min gran är??? Jag har redan fått flera frågor om den är riktigt och JA, det är en äkta kungsgran. Jag fick hem granen, alltså levererad in i min lägenhet, av julgran24. Ett företag som jag samarbetat med tidigare. I helgen klädde jag och sambon granen och wooow! Så fin! Jag trodde först att 30m ljusslinga skulle bli på tok för mycket men nej, det är helt lagomt!

Emma Engström

Men åhh vad fin den är!! <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Heléna

Så fin gran! Förstår att du är nöjd med den! Jag kör med plastgran och det är nog tur det för mina kattungar är som Piff och Puff i den och plockar rund på julgransprydnaderna 😂 Mycket underhållning här hemma med två små busar mellan golv och tak😻😻 Hoppas du får en fin vecka! Kram 🤗💖


blogg: http://lehdla.blogg.se
Annie - Stora Små Äventyr

Såå fin gran :D


blogg: http://biglittleadventures.se
Pauline Hurtig

så fin :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Alice

Åh, den blev ju superfin, och så najs att få den levererad! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericssonVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin