Alicelindstrom

Mitt 2019

Vad vore slutet på året utan en årsrsume?? Här kommer några av mina höjdpunkter från 2019. Är du sugen på att se vad jag har haft för mig tidigare år så hittar du det här: 2011 del12011 del2201220132014201520162017, 2018.
 
 
Januari
I januari hängde jag väldigt mycket med Zebastian och i mitten av januari, den sjuttonde för att vara exakt, blev vi officiellt tillsammans. Annars hände det inte så mycket mer spännande. Den 25 fyllde jag år och spenderade dagen med att äta Max, baka kladdkaka och umgås med Zebbe. På kvällen hade jag en liten förfest för några vänner.
 
 
 
Februari 
För första gången på några år hade jag en pojkvän på alla hjärtans dag och vi åt en mysig middag ute. Det blev några skoterturer och många myskvällar framför TVn.
 
 
 
Mars
I början av mars var jag med min familj en vecka i fjällen. En vecka full av snowboardåkning och skoter. Supermysigt! Den 29 mars satte jag och Z oss på ett plan, egentligen flera, och flyg till Myanmar för två veckor av sol, bad, god mat och chill.
 
 
 
April
De första två veckorna spenderade jag i Myanmar med min favorit och det var verkligen en helt magisk resa!! Vi bodde på ett väldigt lyxigt hotell i en bungalow med utomhusdusch och badkar i delen Ngapali Beach. En strand som sägs vara som Phuket för 15 år sedan och man tror att det kan komma blir ett nytt semesterparadis. När vi kom hem hände det inte så mycket mer spännande.
 
 
 
Maj
En ganska ointressant månad förutom i slutet. Då var det äntligen dags för Brännbollsyran som i år var tredagars. Jag hade tre toppenbra dagar med mycket festande, häng och även lite tittning på brännboll. Jag fick se några av mina favoritartister och även om dag ett regnade så får den helgen 10/10.
 
 
 
Juni
Sommaren var äntligen på ingång och det blev en fin blandning av fest och kompishäng, på bilden till vänster "firade" vi nationaldagen med att åka till en ö och grilla burgare. Det var även i juni jag bestämde mig för att jag på riktigt ska köpa en hund. Jag minns att jag berättade det för pappa påväg hem från jobbet och i slutet av juni gjorde jag allergitest och jag hittade en uppfödare som hade den perfekta valpen för oss. Jag och Z var även på en lägenhetsvisning på en lägenhet som vi båda fastnade för och fick.
 
 
 
Juli
Den 12 juli var det äntligen dags att hämta hem henne, ser ni hur liten hon var??? Bilden är fotad under ett matstopp påväg hem. Förutom att gosa med vår nya lilla valp blev det även en trip till Uppsala för att vakta en lägenhet tillsammans med Z. Dom dagarna bestod av shopping och Gröna Lund. Sommaren var verkligen härlig med bad, vattenskoter och häng.
 
 
 
Augusti
I augusti blev det några festkvällar och även en kräftskiva. Lilo växte för fullt och jag försökte packa och rensa allt jag äger så gott det gick. Flytten från mina föräldrar närmade sig och som många av er vet så vill jag gärna vara förberedd. Vi skulle få nycklarna 2/9 men fick som några dagar tidigare.
 
 
 
September 
Flytten var igång och även om jag inte flyttade speciellt långt, typ 6 minuter med bil, så kändes det väldigt stort för mig. Jag blev sambo och flyttade hemifrån. Jag började även umgås med en gammal kollega igen och vi klickade på direkten! Sååå kul!!!
 
 
 
Oktober
Lägenheten började komma i ordning. Då både jag och Zebbe flyttade ut från våra barndomshem så hade vi inte alla möbler. På bilden till vänster hade vi precis fått hem vårt soffbord och jag var nööööjd!!! Lilo fick en piratdräkt till halloween.
 
 
 
November
Månaden måste ha gått väldigt fort för jag minns knappt vad jag gjorde. Halloween firade jag i Umeå och jag gjorde en variant på Daenerys targaryen, Mother of Dragons. En rolig kväll. På Black Friday var jag och min vän Alexia taggade till tusen! En heldag med shopping och jag bockade faktiskt av alla julklappar den dagen!
 
 
 
December
Ni ska bara veta vad jag längtade till första december och till att julpynta!! Det har varit väldigt roligt att pynta min första lägenhet. Till vänster ser ni en av bilderna från vårt julkort. Vem skickar julkort? Jo jag! och bilden till höger är vår magiska julgran som jag fick hem i ett samarbete! Jag hade en superfin jul och hoppas nu på en bra nyårsafton!

Jasmine

Så fina bilder från det gångna året! Du har plockat ut många fina höjdpunkter. Önskar dig ett gott nytt år 2020.
Kram


blogg: http://rosanatt.blogg.se
Emma Engström

Så himla mycket härligt du fått vara med om under året som varit! Hoppas helt klart på att 2020 blir kanon <3 KRAM


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Alice

Kul att du klickade så bra med din kollega igen, och så roligt att ta del av allt detta! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
enna

Vilka underbara dagar du haft under året :) Kram


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin