Alicelindstrom

Random tankar

- Hur kan man inte plocka upp efter sin hund?? Lilo är en bajsälskar och blir lite småtokig när hon hittar bajs i snön, under löv eller bara liggande på gatan. Plocka. Upp. Erat. Bajs. 
 
- Aromalampa är underskattat. Knappt någon vet vad det är och jag ääääälskar min.
 
- Innan jul har jag alltid, så länge jag kan minnas, storstädat mitt rum. Alltså verkligen storstädat. Rensat, dammtorkat, moppat golvet mm. I år är inget undantag utan jag håller för fullt på med hela lägenheten. Undrar om det kommer från att jag ville ha det rent när tomten kommer ??...
 
- Ikea måste vara bland det bästa som finns.
 
- Senaste 2 månaderna har jag helt tappat allt kreativt intresse, håller tummar att det kommer tillbaka nu. Jag har nog aldrig varit såhär dålig på att uppdatera bloggen eller instagram.
 
- Jag älskar vår lägenhet. Jag som alltid varit så extremt hemmakär (i mitt barndomshem) trodde nog inte att jag på direkten skulle känna mig så hem när jag väl flyttat. Men trivs så otroligt bra.
 
På tala om brist på kreativitet. Kameran samlar damm så det blir en äldre bild.

Heléna

Jag förstår inte heller varför en del ska ha så svårt att plocka upp efter sina hundar när de har bajsat - inget vidare... Hoppas du får en fin uppesittarkväll imorgon! Kram💖


blogg: http://lehdla.blogg.se
enna

Hahha..min hund är inte bajsälskare men kan lätt tycka det är störigt att man inte kan plocka upp efter sig :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Julia Svensson

Åh så kul att läsa!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Emma Engström

Det här är ju så roligt att läsa alltså!! God jul fina du <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Anita

Håller heeeeelt med, kan bli TOKIG på hundägare som ej tar upp efter sina hundar!


blogg: http://https://siliiins.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin