Alicelindstrom

Headers genom åren #1

Något som är lite småroligt med att ha bloggat i över nio år är att titta tillbaka, inte bara på bilder och inlägg utan även designen. Jag har faktiskt alla mina headers sparade och i det här inlägget tänkte jag börja längst bak och jobba mig uppåt. Kanske kommer det även en del 2.
 
Jag kan ju tillägga att min första blogg var bluekossa.blogg.se den är lösenordsskyddad. Sedan bytte jag till bilderbyalice.blogg.se vilket jag fortfarande bloggar på. Jag hade förut en domän, bilderbyalice.se, och idag har jag alicelindstrom.se. Alltså är ni många som inte vet att bilderbyalice.blogg.se fortfarande funkar/är denna blogg.
 
Min första header på min första blogg. I brist på inspiration, eller något, döpte jag bloggen till min favoritfärg (på engelska) och mitt favoritdjur (på svenska). Såklart skulle jag ha en matchande header som såklart är gjord i Paint. Detta är alltså 2010.
 
 
Samma blogg men här hade jag lämnat det blåa bakom mig och körde istället på en grå, svart och vit design. No joke, den bilden är nog tagen med min Xperia mobil. På den tiden fanns inte ens framkamera så jag gjorde det bra!
 
 
Vi är fortfarande kvar i 2010 och då hade jag denna header en kort period. På bilderna är det min kanin Bella, hur söt? Men man skulle nog kunna tro att bloggen är en blogg om en kanin som heter Alice Lindström...
 
 
I januari gav jag upp på min blåa kossa och skapade bloggen bilderbyalice, detta är min första header. Jag är alltså 13 år här och jag jag minns att jag tog den här bilden en dag när jag var hemma från skolan sjuk för att jag tyckte att mina ögon var så fina när dom var feberblanka. Lillgumman dåeee.
 
 
Redan knappt en månad senare hade jag denna header. Coola Alice med krusat hår, skulle dock behövt jobba lite mer på att fadea ut mina bilder. Här tror jag faktiskt att jag använde Paint Shop Pro för att få till min header.
 
 
Denna är från mars 2011. Herregud, bytte man headers så ofta? en gång i månaden??? Och vad är det med det där citatet?? Varför har jag ingen bild på mig? Jag minns hur stolt jag var över bilden med de rosa blombladen som blev ett hjärta.
 
Detta var allt för denna gång. Är du sugen på en del två? För jag har mååååånga headers kvar!

Amanda

Så roligt att kunna gå tillbaka och se ens gamla headerbilder :D


blogg: http://amandalarsson.nu
Celine

Hahhaha åh bluekossa, gulligaste jag hört! Och "Little girl in the big world" jag smälter så gulligt!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Emma Engström

Alltså hur söt är inte den första!? Himla roligt att gå igenom alla <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Matilda Berlin

Men guuu vilket kul inlägg! Verkligen så himla roligt att se tillbaka ju!! =) KRAM <3


blogg: http://matildaberlin.se
Pauline Hurtig

men guuud vad kul att få se!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Martina

Så himla kul att få se, älskar att se hur man utvecklas med åren!


blogg: http://nouw.com/martinalindqvist
Linda Jansson - Fashion

Å så gulligt att se din utveckling där alltså 😅😉😙


blogg: http://www.lindajanssons.com
Sara Ekman

Men åh vilket kul inlägg, aldrig sett någon som visat sina gamla headers tidigare. Kul idé :D


blogg: http://aamaziing.se/
Alice

Åhh, haha, så roligt att se! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Maolion

Vad roligt att du sparat dessa!!


blogg: http://maolions.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin