Alicelindstrom

Min bloppis

Som jag tidigare nämn har jag väldigt mycket smink och skönhet och det allra mesta har jag fått via pressutskick, samarbeten eller liknande. Jag har väldigt många produkter som ALDRIG är använda, många som endast är swatchade samt ett fåtal som är testade. Istället för att alla produkter ska stå i mina badrumsskåp och bli gamla säljer jag dom på min nya BLOPPIS superduper BILLIGT! Minst halva priset!!
 
Produkterna ligger i "paket", tex sminkpaket, kroppsvård eller ansiktspaket. Antingen kan du köpa hela paketet (priset står i rubriken, klicka på bilden för mer info) men om du intresserad av en specifik produkt är det bara att du kontaktar mig via mejl: blogg.alicelindstrom@hotmail.com. Vill du se fler bilder funkar det toppen att mejla!

Matilda Berlin

Men guuu vad bra med bloppis! Ska in och kika på den på en gång =) STOR KRAM fina <3


blogg: http://matildaberlin.se
Elin

Spännande, ska kika in den!! Kram


blogg: http://elinelmersson.se
Sara Ekman

Vad smart att sälja det! :) Så onödigt att bara hemma om det bara står :


blogg: http://aamaziing.se/
Amanda

Åh vad roligt med bloppis! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Pauline Hurtig

hoppas du får sålt :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Sarah

Så himla kul och kunna fynda lite :) Hade jag inte haft så mycket produkter själv så hade jag kollat in bloppisen :) Hoppas du säljer bra :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Amanda Sofi

Men så smart att försöka sälja, istället för att de ska bli förstört!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofiVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin