Alicelindstrom

Redigeringsappar i mobilen

Jag gillar att redigera bilder, både i datorn och i mobilen. Som många av er kanske vet så använder jag Photoshop i datorn men i det här inlägget tänker jag visa er de sex apparna som är mina favoriter när det kommer till redigering i mobilen.
 
 
Lightroom
Först ut är Lightroom som det senaste halvåret blivit min absoluta favorit när det kommer till redigering av både systemkamerabilder och mobilbilder. Appen är gratis och väldigt enkel att använda. Du kan göra dina egna presets, vilket kort är som ett eget filter som du sedan kan använda på alla dina bilder för att få din stil. Det går även att köpa färdiga presets från ex influencers. Mina bilder på instagram är ljusa och färgglada, då har jag gjort presets som passar till det.
 
VSCO
Det här är den app som var min favorit innan och den har varit det i många år. Nu använder jag den för bloggbilder och mobilbilder som inte ska redigeras i samma "tema" som mina instagrambilder. Det finns mängder av filter och det går även att ändra väldigt mycket.
 
 
 
Afterlight
Förut var det här en app jag använde då och då för att redigera. Idag använder jag den endast för att den har väldigt fina lensflare och dust.
 
Facetune
Nej jag använder inte den här appen för att ändra storleken på min näsa eller för att se smal ut. Jag använder mest deras whitening-tool för att göra vita saker i bilden vitare. Inte bara tänder utan det kan vara sand eller bakgrunden. Även smooth är en favorit för jag gillar suddiga bakgrunder.
 
 
 
PhotoCollage
Det säger sig väl ganska naturligt vad den här appen gör, kollage. Jag använder den mest till mobilbilder som ska ut på bloggen. Det är enkelt att välja hur många bilder, vilken layout och lägga till ramar. 
 
Unum
Jag har använt Unum i snart två år tror jag och jag älskar den verkligen. Kanske väldigt överdrivet för vissa, men en stor hjälp för andra. Det är en app som används för att planera sitt instagramflöde så att bilderna man lägger ut passar ihop. Tidigare använde jag ett hemligt instagramkonto där jag publicerade bilder för att se hur det skulle se ut men i den här appen kan du dra runt och flytta bilderna. Vilket är mycket smidigare.
 
Vilka appar använder du för att redigera bilder? Berätta gärna i en kommentar!


Amanda

Åh älskar alla dessa apparna! Men mest av allt lightroom!


blogg: http://amandalarsson.nu
Sara Ekman

Åh smart, måste ladda ner några av dem, är så kass på redigering!!


blogg: http://aamaziing.se/
Celine

Tack för tips <33 Uppskattar sånna här inlägg så mycket!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
enna

Kul inlägg! Jag använder mig mest av VSCO :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se
Elin

Så bra tips!! Använder själv flera av dessa - grymt bra!


blogg: http://elinelmersson.se
lindajanssons - Fashion

Jag använder faktiskt bara Lightroom, bästa redigeringsprogrammet 👌


blogg: http://lindajanssons.com
Matilda Berlin

Älskar alla dom apparna!! Är faktiskt precis dom jag också använder, hihi!! Kram <3


blogg: http://matildaberlin.se
Angelica Wåhlin

Tack för fantastiska tips!


blogg: http://angelicawahlin.se/
Amanda Sofi

Vilka bra tips!


blogg: http://www.nouw.com/amandassofi
Emma

Hej, tack för tipsen och ska testa några av dom. Kan man ladda ner Lightroom på datorn oxå...?

Mvh Emma..


blogg: http://mittlivsomemma.se
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Vilka bra tips! Ska testa några av dessa helt klart :D


blogg: http://maddisenj.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin