Alicelindstrom

Mina mål 2019

Ett nytt år är på ingång och det är dags för mig att publicera inlägg med mina mål för året. Vill du läsa mina tidigare mål hittar du dom här: 2017 och 2018. Du får gärna dela med dig av några av dina mål i en kommentar så kan vi peppas tillsammans!
 
Dricka mer vatten.
Jag är dålig på det och även om det var ett av mina mål under 2018 så har jag inte blivit bättre. Det finns så många positiva saker med att dricka vatten så förstår inte varför jag ibland dricker dagens första glas klockan fem.
 
Fortsätta att inte äta chips och godis eller att dricka läsk.
Jag har ingen anledning ät äta och dricka det och klara mig bra utan. Så det är något jag vill fortsätta med. Jag är ju som ni inte vet stenhårdast utan jag äter chips utomlands ibland, dricker läsk i drinkar, äter choklad och popcorn.
 
Resa någonstans.
Resa är bland det bästa jag vet och jag skulle såååå gärna vilja åka på en resa i år. Jag var ju och backpackade tre månader under 2018, kanske något sånt igen?? Drömma kan man alltid.
 
 
Fota mer.
Jag har varit så dålig på att fota. Det är mest samarbetsbilder till bloggen. Saknar att ta med kameran ut, som förr så det är något jag ska försöka tänka på mer under det kommande året.
 
Köra skoter.
Jag tog ju skoterkortet nyligen som ni kanske vet. Så i år ska jag försöka köra en hel del. Dels för att jag vill kunna köra utan typ tro var sjunde sekund att jag ska köra in i ett träd och dö (övning ger färdighet) och för att det är kul.
 
Fortsätta som pescetarian
Jag trivs väldigt bra med att inte äta kött. Det enda som är jobbigt när man är bortbjuden och måsta dubbelkolla vad det är för mat ifall jag behöver ta med något eget. Jag är lite sugen på att bli vegetarian (i mitt fall även sluta med fisk) men jag är inte säker på att det kommer hända i år. Men fortsätter jag som pescetarian är jag nöjd!
 
Åka snowboard minst 3 gånger, och i fjälls räknas inte.
Jag tycker att det är kul men det är lite småjobbigt att ta sig iväg och att hitta folk att åka med. Men jag kan ju åka själv, I mean jag är vuxen (ish), kan köra bild och skulle säkert överleva själv i backen en hel dag.
 
Ta fler hål i öronen
Det här är något jag velat göra i flera i år men inte tagit tag i för att det känns läskigt. Jag har sedan jag var kanske tio år tre hål men jag är sugen på att ta 1-2 till.
 
 
Inte bry sig om vad andra tycker
Jag är ibland (inte alltid) så jäkla rädd för andras åsikter. Jag vågar inte ha på allt, följa med på vissa saker och annat för att jag kommer med upp massa konstiga anledningar i huvudet. Jag vill bli modigare och bjuda in mig själv mer, ha på mig det jag vill och skita i om andra har en åsikt över något jag gör.
 
Läsa mer böcker
En punkt jag tar med mig från 2018. Jag hade faktiskt det som mål förra året men misslyckades. Jag förstår inte varför jag inte läser mer. När jag hittar en bra bok blir jag verkligen fast!

Matilda Berlin

Men åhhh! Verkligen SÅ himla bra mål!! You GO! <3


blogg: http://matildaberlin.se
snie.blogg.se

vilken underbar bild den i havet!


blogg: http://snie.blogg.se/
ajlimullersandvik.blogg.se

Varför räknas inte fjällen!? Hade jag åkt i fjällen hade jag räknat det utan tvekan :D :D LYX till och med!


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Celine

Haha köra in i ett träd med skoter har jag faktiskt gjort, och över ett! :') Är inte rädd för så mycket längre, har överlevt allt, till och med att köra över öppet vatten! Dricka mer vatten försöker jag också bli bättre på men det går lite sådär!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Alice

Vilka bra mål! Själv har jag sex hål i öronen, love it! ^^ Och skulle också behöva skita lite mer i andras åsikter, haha!


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Sarah

Lycka till med alla dina mål :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Yasmine

Låter som bra mål! Ser fram emot att läsa en utvärdering i slutet av året :D


blogg: http://www.yasmissy.blogg.se
Beatrice Jakobsson - Fotograf

Super bra mål inför 2019, you can do it! :)


blogg: http://beattriicee.blogg.se/
Camilla Persson

Bra mål!


blogg: http://xamiilla.blo.gg/
enna

Du är så duktigt på att fota, så det är definitivt något du borde göra mer av ;)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Pauline Hurtig

så bra mål, lycka till med dom :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Emma Engström

Vill verkligen resa någonstans jag också får, vore underbart!


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Ida - foto & häst

Himla bra mål!! Ska också sätta mig och skriva ner mina mål för 2019, fortfarande inte hunnit det haha, fullt upp direkt men tänkte nog sätta mig ikväll och ta tag i det :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Linnéa

Hej!

Vilka bra tips!

Vilken bra blogg du har!


blogg: http://www.nealo.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin