Alicelindstrom

Serier #24

De tidigare inläggen hittar du här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12 Del 13Del 14Del 15 Del 16Del 17Del 18 Del 19Del 20Del 21Del 22, Del 23.
 
 
Atypical
En väldigt rolig serie där man får följa Sam som har autism. Han har bestämt sig för att hitta en flickvän, såå gulligt! Man får även följa hans familj. Serien innehåller mycket humor samtidigt som den är känslosam. Hittills finns det två säsonger, så har du inte sett den serien har du 18 avsnitt att kika på. Och som jag har förstått det så kommer det även en säsong tre. 3/5
 

JoJo

tack för tipset. :) jag har aldrig hört talas om den serien.


blogg: http://nouw.com/rockdoll
Heléna

Jag älskar verkligen Atypical - såg den första säsongen på ett par dagar och samma sak blev det när de släppte säsong två :D Ser fram emot nästa säsong nu :D Kram <3


blogg: http://helna.blogg.se
Sarah

Vilket bra tips :) Har inte hört talas om den serien :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Matilda Berlin

Men åhhh! Tack för tipset fina! Jag är snart i behov utav en ny serie att följa, så tack =) kram <3


blogg: http://matildaberlin.se
Film&serier bloggen

Har funderat ett tag på om jag ska ge den där serien en chans eller inte... Verkar ju vara bra... ibland är det svårt att bestämma sig :)


blogg: http://filmandserier.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin