Alicelindstrom

Brännbollsyran 2019

 
Dag 1.
Dagen bestod till en början av att ta sig till Umeå, checka in på hotellet och hämta ut armbaden. Sedan kom regnet och festivalens första dagen började. Jag ville verkligen se Hov1 men efter det orkade vi inte vänta på Vigiland utan jag och min kille gick till hotellet där jag tog en vaarm dusch med kläder och skor på.
 
 
Dag 2.
Regnet fortsatte och jag satt på ängarna en stund under fredagen medan gänget spelade brännboll. Väldigt glad att jag slapp spela och att jag fick låna tre regnjackor och vantar. Till middag åt vi på Tacobar och jag fick en finfin drink. En sjukt rolig förfest och sedan en riktigt bra kväll på området.
 
 
Dag 3.
Sömnen låg på lite minus vid det här laget men efter en pastasallad och lite mer alkohol var jag på banan igen. Med mina reflexbyxor och glitter i mängder begav vi oss vidare på ännu en förfest. Den var riktigt rolig den med och likaså kvällen på området. Tråkigt nog stängde dom igen till Tjuvjakt så dom missade jag men jag är väldigt glad att jag fick se Marshmello på hans enda spelning i Sverige.
 
 
Tack Yran för en toppenfestival!! Stort tackt till min kille som värmt mig när jag frusit på nätterna och som är bäst. Och kärlek till mina byxor som blir sjukt snygga med blixt.

Ida - foto & häst

Men åh så underbara bilder, så härliga! :'D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Julia Svensson

Åh så himla fina bilder!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Amanda (Swedish Passport)

Men alltså hur läckra var inte byxorna då?? Måste ju vara praktiska att ha när det är mörkt ute tänker jag, finns ingen risk i världen att en bil inte ser dig i dem liksom ;)


blogg: http://swedishpassport.com
Pauline Hurtig

vad roligt :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Matilda Berlin

Men alltså HERRE vad kul det ser ut att ha varit! Det känns ju lite som att det är något man någon gång bara måste gå på =) kram fina <3


blogg: http://matildaberlin.se
Josäfin Andersson

WOW så härligt!!


blogg: http://jossanamigo.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin