Alicelindstrom

Jag är tacksam för...

Hur ofta sätter du dig egentligen ner och tänker igenom vad du är tacksam för? Man borde ta fem minuter av varje dag till att tänka och gärna skriva ner vad man är tacksam för i sitt liv just nu för jag tror att det är lätt att man glömmer de små saker som man tar för givet men inte är så självklart egentligen.
 
Min pojkvän. Den finaste, snällaste, roligast och mest omtänksamma person jag känner. Han får mig alltid på så bra humör, lyssnar på mig och kramar mig när jag behöver det som mest.
 
Sommaren. Sommaren är här och även om solen inte visar sig varje dag eller termometern går över 20 grader så är jag glad ändå! Det är ljust, varm och sommaren kommer alltid med så mycket roligt!
 
Vovvisen. Som jag berättade nyligen så ska jag och min kille köpa en liten valp om mindre än två veckor. Det är en ras som är väldigt svår att få tag på och väntetiden kan ligga på upp emot 2 år. Vi hade turen att kunna hämta henne två veckor efter vi tingade henne.
 
Sensommar. En festival i Sundsvall som jag verkligen ville gå på. Martin Garrix, Zara Larsson och Hov1 ska bland annat spela och ojoj vad jag vill se dom! Det löste sig för mig och vi fick en extrasäng i deras hotellrum. Nästa helg blir party.
 
Lägenheten. Vi har under några veckor sökt lägenhet, mest skrivit upp oss på fastighetsägares intresselistor. Vi fick kontakt om en lägenhet som uppfyllde våra krav och vart erbjudna en visning. Vi båda föll för den och två dagar senare fick vi beskedet om att vi får hyra den. 
 

Emma Engström

Så himla fina punkter att vara tacksam för verkligen! <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Alice

Verkligen viktigt att vara tacksam!


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Anonym

så sant! vi har så mycket att vara tacksamma för! =)
ha en fin kväll!


blogg: http://motplus.blogg.se
Julia Svensson

Åh så fin bild!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Lena

Jag håller med dig. Vi är på tok för dåliga att uppskatta saker som faktiskt är bra. Behöver inte vara något speciellt egentligen, ibland kan man ju lära sig att uppskatta en dag som inget speciellt hänt på just därför, inget dåligt hände ju så det ska man vara glad för!

Kul att läsa din lista. Kul med en valp! :D


blogg: http://nouw.com/thelenaelisastory
Angelica Wåhlin

Låter som om du har mycket kul framför dig!


blogg: http://angelicawahlin.se/
elin cecilia

härligt med lägenheten :D


blogg: http://elincecilia.com
enna

Vilket härlig besked, grattis :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Hanna

Fint inlägg❣️


blogg: http://nouw.com/fitnessinspirationVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin