Alicelindstrom

Nu händer det grejor

Ojoj vilken vecka jag haft! Som jag skrev tidigare var jag och min kille på en lägenhetsvisning på en hyresrätt i tisdags och i torsdags fick vi veta att den är vår!!! Vi båda fastnade verkligen för den lägenheten, både utseende, utsikt, fräschhet, läge osv. Så det var kul! Vi flyttat in första september, vilket inte är så farligt länge till?
 
Något annat som jag tycker är nästan ännu mer spännande är att jag och min kille har tingat en liten hundvalp!! Min drömras och hon är nog den sötaste ever. Om drygt två veckor åker vi och hämtar henne och iiiiii vad jag längtar!!! Då har jag fyra veckor med semester och valpgos framför mig. Namn, ras och bilder på henne lägger jag ut lite närmare. Så håll koll! 
 

Alice

Men oj, så många roliga saker på samma gång! ^^ Stort grattis till er, och är sååå taggad på att se både lägenhet och valp, hihi!


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Mot plus

Men vad roligt med hund!!


blogg: http://motplus.blogg.se
Mot plus

Men vad roligt med hund!!


blogg: http://motplus.blogg.se
MALIN

SÅ HIMLA fin bild på dig <3 Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Hanna

Åååh men vad roligt för er!!!😍😍


blogg: http://nouw.com/fitnessinspiration
Angelica Wåhlin

Men åååh, vad underbart med en liten valpis! Ser verkligen framemot att få se vovven och följa er i framtiden :)


blogg: http://angelicawahlin.se
Pauline Hurtig

åh vad kul grattis :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ida - foto & häst

Men åhhh så underbart! En lägenhet och en valp??? Aeee kan livet bli bättre haha :'DDD Sååå taggad på att se bilder på båda saker, speciellt valpisen omg!!


blogg: http://prinsesc.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin