Alicelindstrom

It's all fake

Ni som hängt här länge vet att photoshop är bland det bästa jag vet. Inte för att göra mig själv smalare, förminska min näsa eller något sådant. Nejnej utan mest för redigering av färg, ljus och sånt i bilder men även för att "fixa till en bild". Här nedan är tre exempel, alla från Asien.
 
 
Visst är det tråkigt att vara på en superfin strand meeen det är människor i vattnet och på land som förstör. Tack photoshop! Bilden blev genast mycket mer clean. Jag tog även bort pinnar och annat från stranden för att den ska se extra paradisig ut!
 
 
Angkor Wat i Kambodja. En väldigt populär plats att besöka, speciellt då hela området Angkor är ett Unesco världsarv. Tråkigt nog var det en del människor ivägen. Några beskar jag bort när jag förminskade bilden men kvar fanns kvinnan i vit tshirt och de andra två. Byee
 
 
Sist ut är denna bild från Thailand, Krabi. Där bodde vi på ett resort och spa i två veckor och levde loppan. Tråkigt nog skulle en gubbe bada preciiiis när jag tog bilden. Så han fick suddas ut. Även min resekompis Emma i bakgrunden fick försvinna.

Linda Jansson

Det gör verkligen så mycket mer än man tror. Jag har dock aldrig använt photoshop. Jag skulle vilja göra det men det verkar så extremt avancerat och jag behöver något som är enkelt att sätta sig in i. Lightroom är mer min grej😊🙌 Kram


blogg: http://lindajanssons.com/
Amanda

Det blir ju sån skillnad! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
Hilma Eklund

Men gud vad duktig du är! 💛


blogg: http://www.nouw.com/hilma
Ida - foto & häst

Så snyggt gjort! Blir så mycket bättre när de inte är människor med ja, mycket mer drömmigt haha ;)


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Pauline Hurtig

så häftigt vad man kan göra alltså :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Emma Engström

Alltså WOW vad duktig du är på att redigera! Det är sjukt <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Sarah

Vilken skillnad!


blogg: http://CheerSarah.devote.se
enna

Kul när man ser skillnad :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Angelica Wåhlin

Älskar att man kan göra så mycket i PS (även om jag själv inte är riktigt lika duktig)!


blogg: http://angelicawahlin.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin