Alicelindstrom

Hit åker jag gärna tillbaka #1

 
Paris
2012 var jag tillsammans med min familj på en husvagnssemester till Frankrike. Vi började med några dagar i Paris innan vi åkte vidare norrut till Normandie. Jag var 14 år då och tyckte mest att paris var varmt, mycket folk och jag uppskattade inte riktigt denna fina stad.
 
 
Mallorca
Jag har faktiskt endast varit på Mallis en gång och det var 2011 då jag och mammas sida av släkten åkte dit för att fira min ena moster och morfar. Vi gjorde knappt några utflykter, något jag kanske skulle gjort idag. Meeen det var ett riktigt fint ställe att leva life på.
 
 
Bangkok
En stad med allt. Jag avslutade mina tre månader backpackande med att leva LIFE åtta dagar i Bangkok HELT själv. Jag spenderade mina dagar i shoppingställen, sökte på Pinterest efter de bästa fotoställena, gick på bio, lunchade i parker och bara myste. Jag skulle helt klart vilja åka tillbaka någon gång och även besöka Macau där jag var under en dag.
 
 
Australien
WOW vilket land alltså! Jag var där i 2 veckor i staden Melbourne men det har bara gjort mig mer sugen på att se mer av detta stora land. Melbourne känner jag mig ganska så klar med, 2 veckor själv i en stad gör att man hinner med det man vill. 
 


Angelica Wåhlin

Åh, Paris är ju så himla vackert!


blogg: http://angelicawahlin.se/
ajlimuller.se

Jag drömmer om att göra en ensamresa :D Det vore verkligen drömmen :D :D


blogg: http://ajlimuller.se/
Alice

Åh, vilka härliga ställen du besökt ju! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Celine

Mallis är jag också sugen att åka tillbaka till! Varit där två gånger men jag var väldigt ung båda gångerna och hade velat uppleva platsen i vuxen ålder <3


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Malin

Åh, det brukar ju verkligen kunna bli så med städer. Har samma intryck som du har av Paris för en stad i Turkiet vi var i. Det blev för mycket med folktrånga gator samt galen värme 🧡


blogg: http://www.happym.se
Matilda Berlin

Agreed on that!! När åker vi?? kan vara på Arlanda om en timme ;) Kram <3


blogg: http://matildaberlin.se
Amanda (Swedish Passport)

Åh, bästa bästa Australien! Bodde ju där under 2016 och är sååå glad över att jag ska tillbaka dit och se lite mer av landet i höst! :D


blogg: http://swedishpassport.com
Ida - foto & häst

Fantastiska ställen ju!! Måste till Australien någon gång i mitt liv!! :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Pauline Hurtig

så många fina platser du varit på!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Yasmine

Vad häftigt att resa ensam, det borde jag testa! :D Och roligt inlägg, kanske snor idén någon gång ;) Kram


blogg: http://yasmissy.blogg.se
Linda Jansson

Underbara ställen att besöka ju😍💫


blogg: http://lindajanssons.com/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin