Alicelindstrom

Hit åker jag gärna tillbaka #2

 
Vietnam
När jag backpackade i Asien var Vietnam ett land som låg högt upp på min lista över plaster att besöka. Jag och gänget jag åkte med sökte inte visum och fick därför endast stanna två veckor. Det blev aningen stressigt att se alla städer vi ville och jag skulle därför gärna åka tillbaka till mina favoriter som Hoi An igen men även för att se det jag missade.
 
 
Berlin
Eller Tyskland egentligen. Tyskland är nog det land jag varit i flest gånger med tanke på att jag åkt igenom det landet 3 gånger tur och retur. Det är ett stort land så jag och familjen har stannat på ett antal platser. Berlin, där bilderna är tagna, är en riktigt fin stad. Jag hade gärna besökt fler platser i det landet.
 
 
Kroatien
2 gånger har jag besökt detta magiska land. Båda gångerna med husvagnen och båda gångerna till Pulahalvön och staden Umag i Pulaområdet. Det är verkligen så fint och att campa med husvagnen på medelhavets kust är speciellt. Första gånger var 09 och andra gången 14. Jag hade inte haft något emot att åka tillbaka till samma ställe, men jag åker nog ännu hellre till en ny stad.
 
 
Bali
Jag tror inte att det är just Bali jag vill tillbaka till, en ö i närheten hade varit ännu mysigare. Jag älskar naturen och människorna på Bali och kan tänka mig att det är väldigt likt på de mindre turistiga öarna. På Bali levde jag! Sola, bada, shopping, utflykter och mysiga luncher.
 


Emma Engström

Åh Bali är verkligen en dröm, verkar så galet fint där!! <3


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
Alice

Åh, skulle älska att åka tillbaka till Kroatien jag också!


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Julia Svensson

Woooow så magiskt!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Celine

Gud så coolt att du åkt HUSVAGN till Kroatien!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Ullie

tre ja hoppar på wietnamn kroatien o bali låter så himla mysigt
ja har inte varit så mycket o rest men ja önska går ju alltid :D
fin start på veckan


blogg: http://weberskold.blogg.se
Ida - foto & häst

Så vackra platser!! Mååste besöka Bali snarast haha ;)


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Pauline Hurtig

så fina platser!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin