Alicelindstrom

En dag med shopping

Igår spenderade jag dagen med med kompis Alexia och vi gick runt i alla inredningsbutiker som finns i den här staden. Jag är väldigt nöjd som kom hem med en taklampa över köksbordet, en fönsterlampa till sovrummet och lite blommor. Även lite inredning och ljus men det behövdes, det känns så kalt utan lampor och växter. Jag kom även hem med ett pressutskick från Annas Pepparkakor, lite random men väldigt lyxigt! Innehållande pepparkakor, årets smak samt kuponger så jag kan köpa dera pepparkakeglass. Mumms!!
 

Jeanette

Låter som en väldigt mysig dag :)


blogg: http://nouw.com/jeanettek
My Nordqvist

Mums :D


blogg: http://mynordqvist.se/
Julia Svensson

Åh så härlig shopping!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Tess

Åhh pepparkakor, tänk snart är de jul 😉 Jadu vi har själv inga taklampor osv, vi är knappt färdiga i lght hahah! Men men vi får la lösa det 😉 kram


blogg: http://epiicpink.se
Sara Ekman

Åh mums med pepparkakor <3


blogg: http://aamaziing.se/
Alice

Så trevligt och roligt med lite nytt! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Amanda

Så mysigt med shopping!! <3


blogg: http://nouw.com/granfeldts
Pauline Hurtig

så roligt :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin