Alicelindstrom

recap av senaste tiden

Bloggen har halkat lite efter i och med flytta och nu när vi äntligen börjat få lite golvyta att gå på i lägenheten så tar det såklart ett antal dagar att få wifi. Därför befinner jag och Lilo oss på ett Espresso House. Stor kärlek till cafeér som tillåter hundar!! Har du tips på andra ställen hunden får följa med? let me know!!
 
Vad tror ni om en lite recap av den senaste tiden??
 
 
Förra veckan blev aningen stressig då vi fick veta att flytten blev framflyttad en helg. På dagarna jobbade jag, kvällarna packade och städa. På fredagen var det min tur att bjuda på fika och jag bakade ihop denna cheesecake i långpanna med massor av bär från trädgården. Arbetsdagen avslutades med go-cart och sen efter det slängde jag in de lådor som rymdes i bilen och åkte till lägenheten som vi under dagen fått nycklarna till. Vi fixade ihop sängen och sov vår första natt där. Lilo var väldigt nöjd!
 
 
Kaos har det varit sedan dess. Vi har hämtat möbler, skruvat möbler, packat upp lådor och där mellan gosat med Lilo som väldigt gärna vill bära iväg på allt hon kommer åt. På söndagen lämnade vi av Lilo och åkte till IKEA för shopping. Jag gick runt några timmar och hittade det viktigaste vi behövde. Det blev även några stop på Hemtex, HM Home mm. Även en sväng för att...
 
 
säga hej till min internetkompis, Julia. Vi har kommenterat varandras bloggar fram och tillbaka i flera år, jag har gjort hennes design och hon verkar som väldens trevligaste människa. Jag vet var hon jobbar och när jag ändå var i samma galleria så tog jag mod till mig och gick förbi för att se om hon var på plats. Verkligen så annorlunda att höra en människas röst man skrivit med så länge.
 
Måndag och tisdag den här veckan har jag skruvat möbler, packat upp, slängt karton, gosat med Lilo, tvättat och mycket mer. Nu börjar faktiskt lägenheten se helt okej ut!

Celine

Men gud så söt du var som kikade förbi <3 Ni två är ju så vackra att jag dör!


blogg: http://nouw.com/celinelundqvists
Amanda (Swedish Passport)

De flesta caféer brukar faktiskt tillåta att man har med sig en hund om man frågar snällt, haha :) Allra bästa är ju när personalen vill ha lite hundgos och kommer ut med en vattenskål ;) Så kul att du träffade Julia! Det blir ju en helt annan sak att träffa någon i verkligheten som man fått sig en bild av genom Internet liksom :)


blogg: http://swedishpassport.com
Julia Svensson

Åh så fina bilder!! Mysigt!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Bunny Therése

Roligt men slitsamt med flytt!


blogg: http://bunnydrugz.blogg.se/
Angelica Wåhlin

Åh, så kul att du träffat Julia :D


blogg: http://angelicawahlin.se/
ajlimullersandvik.blogg.se

Yaaaaay! Lilo kan vara världens gulligaste, men tycker också att det var bästa bästa bästa som hänt den veckan att jag fick träffa dig :D :D


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Emma Engström

Men åh vad kul att du och Julia träffats, älskar hennes design du gjort! :D


blogg: http://nouw.com/emmaengstrom
enna

Vad kul att du tog modet och träffade henne :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Linda

Men så härligt :-)


blogg: http://lindaviktoria.se
Alice

Oj, oj, så fullt upp, och så roligt att du träffade Julia! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
ajlimullersandvik.blogg.se

märkligt nog verkar jag har råkat radera headerbilden från designen du gjorde? eller jag fattar inte, en dag var den där och sedan var den borta. Funderar dock på, nu när säsongen ändras, om jag skulle beställa en ny som passar hösten! Antingen en hel design eller bara en ny header och eventuellt profilbild i så fall. Har du möjlighet? kommer GARANTERAT vilja ha ytterligare en till vintern, hehehe ;)


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin