Alicelindstrom

Min mål 2020

2020 och ett nytt decennium är här vilket även betyder att det är dags för mitt inlägg med mina mål inför de kommande året. Vill du läsa mina tidigare mål hittar du dom här: 20172018 och 2019. Du får väldigt gärna dela med dig av några av dina mål i en kommentar så kan vi peppas tillsammans!
 
Fortsätta som pescetarian
Inget jag planerat att sluta med och under 2020 passerar jag mitt 4 års jubileum som pescetarian. Sista året åt jag endast kött om jag var bortbjuden men hösten 2016 slutade jag helt och hållet och har inte ätit något sedan dess!
 
Försöka hitta på mer roliga saker
Det är svårt, vad finns det egentligen att göra? Men jag skulle gärna vilja slänga in lite aktiviteter i vardagen för att det ska bli lite roligare. Kanske bowla, bio eller bara gå ut och äta en vanlig tisdag.
 
 
Lära Lilo mer
Hon kan redan en del men att lära henne att komma på kommando vore underbart, då kan jag ha hon lös mer. Och även lite annat så som rulla runt, spela död eller något annat sött.
 
 
 
 
Sluta lägga energi på de som behandlar mig dåligt
Den punkten behöver nog inte någon ytterligare förklaring. Jag ska försöka inte ta åt mig av den skit jag får och sluta försöka se det bra i dessa personerna. Jag ska sluta bry mig och gärna ignorera dom.
 
Vara snällare mot mig själv 
Inte trycka ner mig själv, inte lyssna på andra och försöka att inte ta åt mig. Inte ge mig själv negativa kommentarer.
 
 
Unna mig själv
Det är okej att unna sig glass en onsdag. Låta mig köpa något jag verkligen vill ha. Unna mig god mat. 
 
 
Resa
Jag har redan en resa inplanerad i år men jag skulle inte klaga om det blev fler.

En ny vegobox

- inlägget är ett samarbete -
Alltid lika spännande att se innehållet i vegoboxen. Denna innehöll en fin blandning mellan barer, chips, choklad och lite annat smått och gott! Min favorit var King Monty Chokladen eller chipsen. Mumms! Sugen på att få hem en box i månaden? Kika in här och beställ!

Jag är inte beroende

Jag är väldigt glad över att jag aldrig haft ett beroende, kanske ett mildare sockerberoende, men inget snus-, alkohol- eller rökberoende. Väldigt tur det! Mobilberoende är väl kanske det närmaste jag kommer ett beroende i dagsläget. Jag klara mig utan mobilen men jag kollar den ofta, många gånger helt omedvetet. Och utan mobilen känner jag en saknad, även fast att jag egentligen inte behöver den. Är du just nu mitt uppe i ett beroende, kanske snusar du flera gånger om dagen och vill verkligen sluta?? Då jag aldrig haft något är det svårt för mig att förstå hur jobbigt det faktiskt är. Detta är ett stort skäl till att jag valt skriva den här texten om olika beroenden ihop med sidan jag länkar till, så att det tydligt framgått! Jag har ingen i min närhet som är djupt beroende.

 

Att tobak inte är bra för kroppen är allmänt känt. Det har nu kommit ut olika tobaksfria alternativ på marknaden som exempelvis Zyn vilket är bra för de som vill trappa ner. Men det bästa om man vill sluta är såklart att göra sig av med beroendet helt och hållet. Det kommer antagligen vara väldigt tungt för vissa beroende på hur länge man har hållit på med sitt beroende. Men det är viktigt att veta att det alltid finns hjälp att få! Sök gärna på nätet efter tips och tricks för att trappa ner.

 

Best nine 2019

Det har verkligen blivit en klassisk grej att visa sina top nio bilder från instagram varje år. Mina tidigare år hittar du här: 201820172016 och 2015
 
 
Vilken är din favorit? Min är nod 1, 6 och 8. Är du sugen på att börja följa mig så hittar du mig @alicelindstroom


Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin