Alicelindstrom

Min mål 2020

2020 och ett nytt decennium är här vilket även betyder att det är dags för mitt inlägg med mina mål inför de kommande året. Vill du läsa mina tidigare mål hittar du dom här: 20172018 och 2019. Du får väldigt gärna dela med dig av några av dina mål i en kommentar så kan vi peppas tillsammans!
 
Fortsätta som pescetarian
Inget jag planerat att sluta med och under 2020 passerar jag mitt 4 års jubileum som pescetarian. Sista året åt jag endast kött om jag var bortbjuden men hösten 2016 slutade jag helt och hållet och har inte ätit något sedan dess!
 
Försöka hitta på mer roliga saker
Det är svårt, vad finns det egentligen att göra? Men jag skulle gärna vilja slänga in lite aktiviteter i vardagen för att det ska bli lite roligare. Kanske bowla, bio eller bara gå ut och äta en vanlig tisdag.
 
 
Lära Lilo mer
Hon kan redan en del men att lära henne att komma på kommando vore underbart, då kan jag ha hon lös mer. Och även lite annat så som rulla runt, spela död eller något annat sött.
 
 
 
 
Sluta lägga energi på de som behandlar mig dåligt
Den punkten behöver nog inte någon ytterligare förklaring. Jag ska försöka inte ta åt mig av den skit jag får och sluta försöka se det bra i dessa personerna. Jag ska sluta bry mig och gärna ignorera dom.
 
Vara snällare mot mig själv 
Inte trycka ner mig själv, inte lyssna på andra och försöka att inte ta åt mig. Inte ge mig själv negativa kommentarer.
 
 
Unna mig själv
Det är okej att unna sig glass en onsdag. Låta mig köpa något jag verkligen vill ha. Unna mig god mat. 
 
 
Resa
Jag har redan en resa inplanerad i år men jag skulle inte klaga om det blev fler.

Angelica

Vill också bli bättre på att göra mer roliga saker!


blogg: http://angelicawahlin.se
Amanda Granfeldt

Så roligt inlägg att läsa! :)


blogg: http://nouw.com/granfeldts
Nina

Vilken härlig lista. <3


blogg: http://gronstadning.se
Jasmine

Jag gillar dina år inför året!
Kram


blogg: http://rosanatt.blogg.seVälkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

follow me @alicelindstroombloglovin